29 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΥΠΟΙΚ: Πως θα εισπραχθούν τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013

ΥΠΟΙΚ: Πως θα εισπραχθούν τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013

Ξανά επιστρέφει στο προσκύνιο ο κατάλογος με τα ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013. Με στόχο την εφαρμογή της ισχύουσας νομοθεσίας, το υπουργείο Οικονομικών αναμένει από την ΔΕΗ έως το τέλος Ιουλίου 2014 τα ποσά που δεν έχουν πληρωθεί και αφορούν το (Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ακινήτων) ΕΕΤΑ 2013.ανεξόφλητα ποσά ΕΕΤΑ 2013

Η εξόφληση του ΕΕΤΑ 2013 θα συνεχίζει να γίνεται στη ΔΕΗ μέχρι και την 25η Ιουλίου 2014. Μετά την  25η Ιουλίου, η ΔΕΗ δεν είναι πλέον ο αρμόδιος φορέας είσπραξης για εξόφληση του οφειλόμενου ποσού ΕΕΤΑ 2013, καθώς η οφειλή θα έχει μεταφερθεί στην ΕΦΟΡΙΑ. Όμως και πάλι το ποσό που θα έχει πληρωθεί μετά την 25η Ιουλίου στη ΔΕΗ δε θα χαθεί, αλλά θα πιστωθεί έναντι του επόμενου λογαριασμού που θα εκδοθεί από τον Αύγουστο 2014 και μετά. Το πιστωτικό ποσό θα εμφανίζεται στο λογαριασμό αυτό με το λεκτικό «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΕΤΑ ΔΟΥ».

Στην περίπτωση που προκύψει πίστωση με επιστροφή ποσού για τον πελάτη και ο ίδιος επιθυμεί την άμεση καταβολή του, τότε μπορεί να μεταβεί σε οποιοδήποτε κατάστημα της ΔΕΗ, με πρόσφατο λογαριασμό και αστυνομική ταυτότητα (είτε ο ίδιος είτε εξουσιοδοτημένο άτομο από αυτόν και επικυρωμένη εξουσιοδότηση από ΚΕΠ).

Κάθε ενδιαφερόμενος, προκειμένου να αποφύγει τυχόν ταλαιπωρία και για δική του διευκόλυνσή, πριν από τη μετάβασή του σε κατάστημα της ΔΕΗ, είναι προτιμότερο να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με το 11770, όπου και θα έχει τη σχετική ενημέρωση που του χρειάζεται.

 

>>>> Διαβάστε ακόμη <<<<

Δικαστική απόφαση δικαιώνει άνεργο πατέρα 3 παιδιών και του δίνει ανάσα με μηνιαία πληρωμή δανείου 12,90 ευρώ

Εγκλωβισμένοι χιλιάδες δανειολήπτες σε δάνεια με Ελβετικό Φράγκο

Νέα ανακοίνωση του Υπουργείου: Σπεύσατε να υποβάλλετε τις φορολογικές σας δηλώσεις έως τις 30 Ιουνίου

Δικαιούχοι και προϋποθέσεις για χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας για παροχές ασθένειας σε είδος

Νέος τρόπος υπολογισμού και Μειώσεις στο εφάπαξ

Ασφαλισμένοι ΙΚΑ-Δημοσίου: Πώς να βγαίνουν στη σύνταξη τέσσερα χρόνια νωρίτερα

 

 

Related posts