21 Απριλίου 2018

Breaking News

Δόθηκε Παράταση στις Φορολογικές Δηλώσεις έως 14 Ιουλίου

Δόθηκε Παράταση στις Φορολογικές Δηλώσεις έως 14 Ιουλίου

Δόθηκε Παράταση για τις Δηλώσεις: το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων μέσω TaxisNet.Δόθηκε Παράταση για τις Δηλώσεις

Η ανακοίνωση του υπ. οικ. έχει ως εξής:

Το Υπουργείο Οικονομικών ως προς την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος του οικονομικού έτους 2014, ανακοινώνει τα ακόλουθα:
• Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φορολογούμενους για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα.
• Από τη Δευτέρα 23 Ιουνίου υποβλήθηκαν 700.000 δηλώσεις, ήτοι το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες Πέμπτη 26 Ιουνίου, υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις.
• Οι Έλληνες φορολογούμενοι ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του υπ.οικ. χρησιμοποιούν το TaxisNet σε ώρες μη αιχμής, με αποτέλεσμα παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό δηλώσεων, το TaxisNet να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. (αυτό βέβαια δεν αληθεύει διότι το TaxisNet ‘κολλούσε’ συνεχώς και πετούσε εκτός τους χρήστες)
• Το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, δίνει παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
• Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες.

Δείτε το σχετικό Δελτίο τύπου ΕΔΩ

Δείτε και την σχετική ΠΟΛ – Δημοσιευμένη στο ΦΕΚ εδώ

 

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει και το ακόλουθο άρθρο:

• 2,4 εκατ. φορολογούμενοι δεν έχουν κάνει ακόμα Δήλωση

Related posts