28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Πώς να γράφετε την προϋπηρεσία στο Βιογραφικό-CV

Πώς να γράφετε την προϋπηρεσία στο Βιογραφικό-CV: Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι γράφουν πολλά πράγματα στην προϋπηρεσία, χωρίς να είναι ευανάγνωστα. Πολλές φορές ένα βιογραφικό απορρίπτεται, γιατί δεν μπορεί ο recruiter να διακρίνει εύκολα την προϋπηρεσία κάποιου. Αυτό συμβαίνει γιατί πρέπει να ανοιχτούν περίπου 800 βιογραφικά σε μία ημέρα.προϋπηρεσία στο Βιογραφικό

Το δεύτερο αρνητικό ενός πυκνογραμμένου και με πολλές λεπτομέρειες βιογραφικού είναι ότι δείχνει ότι ο υποψήφιος δεν μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό του μέσα από ένα κείμενο. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για εργασίες γραφείου, όπου συντάσσονται καθημερινά κείμενα, αυτό δίνει μία πολύ άσχημη εντύπωση.

Όταν π.χ. ζητούν μία receptionist καλό θα είναι να γράψουμε στο βιογραφικό μας, στο πεδίο εμπειρία, τη λέξη receptionist με bold και σε ευδιάκριτο σημείο. Επίσης αν έχουμε προϋπηρεσία άνω των 2 ετών, καλό είναι αντί να γράψουμε από …. τότε μέχρι …. τότε (οι ημερομηνίες κουράζουν!!!), να γράψετε πάλι με bold γράμματα και ευανάγνωστα «3 έτη».

Μην ξεχνάτε ότι στόχος του βιογραφικού είναι να ξεχωρίσουν οι ικανότητές μας σε σχέση με τους άλλους υποψηφίους. Όσο πιο εύκολο γίνεται αυτό στον recruiter, τόσες πιθανότητες έχετε να περάσετε το πρώτο screening και να κληθείτε για συνέντευξη.

10/2010 – 11/2013     Εργοδότης: Hotel – Hotel, Θέση: Receptionist (3 έτη)

Αρμοδιότητες: Εξυπηρέτηση Πελατών …….

πηγή best viografiko

Related posts