19 Απριλίου 2024

Γιατί Πρέπει να Εξάγω και Πως θα μάθω να Εξάγω

Γιατί Πρέπει να Εξάγω και Πως θα μάθω να Εξάγω

Δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, η αναζήτηση νέων αγορών για διανομή των προϊόντων κρίνεται επιτακτική για πολλές επιχειρήσεις και παραγωγούς.

Με το να εμμένει κανείς στην ελληνική αγορά, εμμένει σε κάτι ψυχοφθόρο, αφού και χρήματα δεν βγάζει και κίνδυνοι υπάρχουν και δημιουργούνται. Κίνδυνοι μη πληρωμής· άλλωστε πρόσφατο είναι το παράδειγμα με το ‘κανόνι’ της ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, στην υπόθεση της οποίας χιλιάδες προμηθευτές έχουν φάει φέσι.

Θα πρέπει λοιπόν να αναλογιστείτε «Που είναι τα λεφτά;». Στην Ελλάδα δεν είναι και όσο περνάει ο καιρός, θα είναι ολοένα λιγότερα λόγω της πολιτικής εσωτερικής υποτίμησης που ακολουθείται. Στο εξωτερικό όμως υπάρχουν. Διότι στο εξωτερικό, οι περισσότερες οικονομίες τα πάνε αρκετά καλά και σίγουρα, εάν δραστηριοποιηθείτε σε αγορές υγιείς, τότε και η δική σας οικονομική – επιχειρηματική δραστηριότητα, θα είναι υγιέστερη και ισχυρότερη, με δυνατότητες ουσιαστικής ανάπτυξης.
Ποιος μπορεί να το αγνοήσει αυτό;

Η εξαγωγική διαδικασία εν τούτοις είναι πολύπλοκη και σίγουρα χωρίς εγγυήσεις επιτυχίας από την αρχή, ιδίως για κάποιον που δεν γνωρίζει την διαδικασία και πάει «ψάχνοντας» και από μόνος του. Παρόλα αυτά, αν η εξαγωγική διαδικασία γίνει οργανωμένα μπορεί να αποτελέσει στρατηγική σημαντικής ανάπτυξης για κάθε επιχείρηση και παραγωγό.

Η Ευεπιχειρείν, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες σας ανάπτυξης της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας και άνθησης των οικονομικών σας, οργανώνοντας δύο σεμινάρια εξαγωγών:

  • το ένα αφορά γενικά όποιον θέλει να εξάγει, ανεξαρτήτως τομέος δραστηριότητας και
  • το άλλο είναι εστιασμένο στην εξαγωγή αγροδιατροφικών προϊόντων.

Ενεργείστε λοιπόν έξυπνα: κάντε το δρόμο της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, ευκολότερο, μαθαίνοντας τα της διαδικασίας των εξαγωγών, από έναν Εισηγητή (κ. Σπηλιόπουλο Νεκτάριο) που θα σας πει τα πως και τα γιατί, εκτός από θεωρητικά, και πρακτικά, έχοντας πλούσια πείρα ως σύμβουλος σε αυτό τον τομέα.

Επιλέξτε το Σεμινάριο εξαγωγών που σας ταιριάζει και γραφτείτε εγκαίρως. Μην αμελείτε λοιπόν, ο χρόνος είναι χρήμα!

Δείτε τα δύο σεμινάρια εξαγωγών στην ιστοσελίδα της Ευεπιχειρείν εδώ και γραφτείτε για να συμμετάσχετε.

  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ – ΠΩΛΗΣΕΙΣ Αγροτικών Προϊόντων από το Α έως το Ω

και

  • ΕΞΑΓΩΓΕΣ στην ΠΡΑΞΗ για Μικρές και Μεσαίες Ελληνικές Επιχειρήσεις

Μάλιστα, εάν παρακολουθήσετε οποιοδήποτε εκ των δύο σεμιναρίων εξαγωγών, τότε αποκτάτε δικαίωμα παρακολούθησης και του άλλου σεμιναρίου εξαγωγών με έκπτωση 20% επί της κανονικής του τιμής.

Με άλλα λόγια εάν παρακολουθήσετε αυτό των εξαγωγών Αγροτικών Προϊόντων, που γίνεται στις 11 Ιουλίου, τότε μπορείτε να παρακολουθήσετε και το δεύτερο, το «ΕΞΑΓΩΓΕΣ στην Πράξη – για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις» που γίνεται στις 18 Ιουλίου, με έκπτωση 20% επί της κανονικής του τιμής.

Σπεύσατε καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες, για την καλύτερη και ενεργότερη παρακολούθηση.

Για όσους θέλουν να έλθουν από επαρχία μη έχοντας να μείνουν σε κάποιον δικό τους, η Ευεπιχειρείν μπορεί να σας προτείνει κάποιο εκ των δύο ξενοδοχείων που συνεργάζεται και έχει αιτηθεί έκπτωση επί της κανονικής τιμής για τη διαμονή τους.

Related posts