18 Απριλίου 2024

Επενδύστε Μόνοι σας και Εξασφαλίστε το Μέλλον!

Επενδύστε Μόνοι σας και Εξασφαλίστε το Μέλλον!

Οι εποχές είναι δύσκολες στη χώρα μας, αναμφισβήτητα. Το αν κάποιος που σήμερα είναι νεαρός και εργάζεται, θα πάρει σύνταξη και πόση θα είναι αυτή, είναι κάτι πραγματικά αβέβαιο, ακόμα και εάν η κρίση ξεπεραστεί μετά από κάποιο καιρό. Η εξομάλυνση θα πάρει πολλά χρόνια. Όλο αυτό όμως, αποτελεί περισσότερο λόγο λοιπόν, για να επενδύει κανείς.

Μέσω των χρηματιστηριακών επενδύσεων, μπορείτε να εξασφαλίσετε το μέλλον το δικό σας ή αν είστε νέοι γονείς, το μέλλον του παιδιού σας ή παιδιών σας. Όποιος δεν το κάνει, δεν ενεργεί συνετά. Δεν ενεργεί συνετά καθώς, οι χρηματιστηριακές επενδύσεις, μπορούν να σας προσφέρουν έως και πολύ καλά κέρδη, όταν γίνουν με τον σωστό τρόπο. Εάν σκέφτεστε μεγάλα κέρδη σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, πλανάστε. Δεν έγινε κανείς πλούσιος και σας διαβεβαιώ ότι ούτε και πρόκειται να γίνει με trading.  Με επενδύσεις όμως μακροχρόνιου χαρακτήρα, ναι, πολλοί εξασφάλισαν την οικονομική τους ευημερία έως και έγιναν πλούσιοι.

Και τώρα, προσφέρω στον καθένα την μέθοδο που μπορεί να πετύχει την οικονομική του εξασφάλιση και ευημερία. Την μέθοδο αυτή, την αναλύω στο βιβλίο μου HERETIC INVESTOR (Αιρετικός Επενδυτής), που πωλείται στο amazon.com.

• Δείτε το εδώ. (έκδοση στην αγγλική)

• Δείτε το ΕΔΩ (έκδοση στην Ελληνική, που ως μεταγενέστερη, είναι μερικώς εμπλουτισμένη σε σχέση με την αγγλική)

Έγραψα το βιβλίο αυτό, πρώτα στην αγγλική (και αργότερα στην ελληνική) καθώς το θέμα ενδιαφέρει όχι μόνο τους Έλληνες αλλά ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι ένα how to, ένας πρακτικός οδηγός χρηματιστηριακών επενδύσεων, που εξηγεί πως μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει από μόνος του πετυχημένες επενδύσεις στα διεθνή χρηματιστήρια, χωρίς να χρειάζεται ούτε κάποια εφαρμογή, ούτε τίποτα, παρά του να δώσει λίγο από τον χρόνο του και να διαθέτει έναν υπολογιστή και σύνδεση internet, που λίγο πολύ όλοι σήμερα διαθέτουν.

Το βιβλίο περιγράφει τον ευκολότερο τρόπο για να κερδίσετε στα χρηματιστήρια. Είναι τόσο εύκολος, που μπορεί να τον εφαρμόσει εύκολα, ακόμα και κάποιος με ελάχιστη γνώση και εμπειρία περί των χρηματιστηριακών.

Βεβαίως, απαιτεί κάποιο ελάχιστο γνώσεων πάνω στο θέμα. Το βιβλίο ‘πατάει’ πάνω σε απλές εφαρμογές της Θεμελιώδους και της Τεχνικής Ανάλυσης, δηλαδή βασικών μεθόδων προσεγγίσεως των χρηματιστηριακών επενδύσεων και πάει πιο πέρα… πολύ πιο πέρα. Όμως για να το παρακολουθήσει κανείς, πρέπει να γνωρίζει αυτά τα βασικά της Θεμελιώδους και της Τεχνικής Ανάλυσης. Εάν δεν τα γνωρίζετε, μπορείτε να τα μελετήσετε στην ακόλουθη Παρουσίαση που περιέχει τα Βασικά Στοιχεία Θεμελιώδους και της Τεχνικής Ανάλυσης.

Γνωρίζοντας αυτά τα βασικά (της παραπάνω Παρουσίασης), μπορείτε να παρακολουθήσετε και όσα αναπτύσσονται στο βιβλίο και πραγματικά θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολο είναι να πετύχετε στις χρηματιστηριακές επενδύσεις. Και τι σημαίνει να πετύχετε;

Σημαίνει να μάθετε πως θα καταφέρετε από μόνοι σας να επενδύετε και να πετυχαίνετε αποδόσεις, υψηλότερες από αυτές της μεγάλης πλειοψηφίας των επαγγελματιών του χώρου των χρηματιστηριακών επενδύσεων. Αυτών των επαγγελματιών, που διαθέτουν υποδομές και υποστηρικτικό μηχανισμό, που τους βοηθάει στην λήψη των επενδυτικών τους αποφάσεων, που εσείς ως ιδιώτες – φυσικά πρόσωπα, δεν θα μπορούσατε να αποκτήσετε ποτέ, αφού τα κεφάλαια που διαθέτετε είναι πολύ μικρότερα αυτών, των επαγγελματιών. Θα μάθετε πως θα επιτυγχάνετε αποδόσεις ικανές, να σας προσφέρουν σε βάθος χρόνου, οικονομική άνεση, είτε για τον εαυτό σας, είτε για τα παιδιά σας. Επειδή το βάθος χρόνου, είναι σημαντική παράμετρος, η μέθοδος που αναπτύσσω στο βιβλίο μου, είναι ακόμα χρησιμότερη, σε νέους ανθρώπους, είναι με άλλα λόγια, πιο χρήσιμη από ό,τι είναι σε έναν π.χ. 40άρη.

Ποτέ ο δρόμος για την οικονομική ευημερία δεν ήταν ευκολότερος, αλλά για να επιτευχθεί, πρέπει να τον ‘περπατήσετε’. Με τον να τον σκέφτεστε μονάχα, δεν θα έλθει. Και βέβαια μην χάνετε χρόνο, διότι πραγματικά, όπως θα μάθετε, ο χρόνος είναι χρήμα · όσο πιο νωρίς ξεκινήσει κανείς, τόσο το καλύτερο.

Επιπλέον, την όλη μέθοδο για την οικονομική ευημερία μέσω των χρηματιστηριακών επενδύσεων, την αναλύω και στο σχετικό σεμινάριο που κάνω με την Ευεπιχειρείν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της, εδώ.
Σημειώνω ότι στο συγκεκριμένο σεμινάριο, όσοι θα έχετε διαβάσει το βιβλίο και έχετε ενδεχομένως απορίες, θα μπορείτε να με ρωτήσετε. Επίσης, επειδή συχνά πυκνά, οι απορίες δημιουργούνται στην πορεία, όσοι παρακολουθούν το Σεμινάριο, θα μπορούν να συμμετέχουν αφενός στη κλειστή Ομάδα του facebook (κλειστή διότι αφορά μόνο όσους έχουν συμμετάσχει στο Σεμινάριο), Investment Club, αφετέρου θα μπορούν να συμμετέχουν σε ‘ζωντανές’ συναντήσεις των μελών του Investment Club, που διοργανώνονται περιοδικά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να συζητήσουμε τις απορίες που προέκυψαν στην πορεία. Τονίζουμε ότι αυτό το after sales service, αφορά στους συμμετέχοντες του Σεμιναρίου και μόνο.

Μην αμελείτε λοιπόν, μην μένετε παθητικοί. Ενεργήστε άμεσα για την εξασφάλιση της οικονομικής σας ευημερίας. Ο χρόνος είναι χρήμα. Μην το πετάτε.

Όσοι δε, διαβάσετε το βιβλίο, κάντε ένα review στο amazon.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε και δωρεάν στο Kindle Unlimited.

Κάντε τέλος και “Like” στην Σελίδα του HERETIC INVESTOR στο facebook, εδώ.

Παναγιώτης Σοφιανόπουλος

Related posts