19 Μαρτίου 2024

Breaking News

Επιλέξτε μετοχές ‘τυχαία’ και κερδίστε την αγορά και τους επαγγελματίες!

Επιλέξτε μετοχές ‘τυχαία’ και κερδίστε την αγορά και τους επαγγελματίες!

Το να επιλέγεις μετοχές τυχαία, είναι μια επαναστατική μέθοδος επενδύσεων, διότι μακροπρόθεσμα, σας δίδει μεγαλύτερα κέρδη και ξεπερνάτε σε απόδοση τον βασικό χρηματιστηριακό δείκτη αναφοράς και την πολύ μεγάλη πλειοψηφία  των επαγγελματιών της αγοράς.

εξ Αιρετικός Επενδυτής

Στις μέρες μας, είναι πλέον κοινή γνώση ότι η μεγάλη πλειοψηφία των επαγγελματιών της αγοράς (80 με 90% αυτών) υποαποδίδουν έναντι του βασικού χρηματιστηριακού δείκτη αναφοράς όπως ο S&P 500, μακροχρονίως. Ακριβώς γι’αυτό το passive investing (που ακολουθεί παθητικά τους δείκτες) θεωρείται ως μία επενδυτική επανάσταση, διότι ένας απλός επενδυτής – φυσικό πρόσωπο (μη επαγγελματίας) μπορεί να πετύχει μέσω του index investing, καλύτερες αποδόσεις μακροχρονίως από ό,τι οι επαγγελματίες.

Είναι πραγματικά μια επανάσταση διότι με μια τόσο εύκολη μέθοδο όπως είναι το passive investing, κάποιος μπορεί να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα από τους επαγγελματίες, οι οποίοι διαθέτουν πολύ καλύτερα μέσα (συστήματα, εξοπλισμό, προγράμματα, τμήματα αναλύσεων) και πληροφόρηση.

Και τώρα ξεκινάει μια νέα επανάσταση, αυτή του random investing! Με το random investing (τυχαία επενδυτική), κάποιος μπορεί να πετύχει ακόμα καλύτερες αποδόσεις μακροχρονίως συγκριτικά με το passive investing.

Εάν δυσπιστείτε στα λεγόμενά μου, δείτε μια επιστημονική μελέτη που ερευνά το εν λόγω θέμα εδώ. Όπως επίσης ένα άρθρο με έναν επαγγελματία των χρηματιστηριακών αγορών, ο οποίος χρησιμοποιεί τυχαία επιλογή (random picking), εδώ, και στην περίοδο που την χρησιμοποιεί, το Fund του υπεραποδίδει.

Στο βιβλίο μου, αναλύω σε βάθος αυτό το νέο concept του random investing ταυτοχρόνως με ορισμένες άλλες ‘λεπτομέρειες’, αλλά ‘λεπτομέρειες’ που είναι σημαντικές και χρήσιμες προκειμένου κάποιος να τα καταφέρει στις χρηματιστηριακές επενδύσεις.

Επιπλέον, καθώς το βασικό μέρος του βιβλίου έχει να κάνει με το random investing, το βιβλίο είναι απλό διότι η τυχαία επιλογή ως μέθοδος, δεν απαιτεί ανάλυση ή κάποια σπέσιαλ μέσα ή εξοπλισμό. Είναι η ευκολότερη μέθοδος που θα βρείτε, για πραγματικά επιτυχείς επενδύσεις στα χρηματιστήρια, μακροπρόθεσμα.

Βρείτε το βιβλίο μου, ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ, στο amazon εδώ.

Παρακαλώ, κάντε και ένα review στο amazon.

Για όσους δεν αρέσκονται στις ηλεκτρονικές αγορές και θέλουν να πιάσουν στα χέρια τους το βιβλίο πριν το αγοράσουν και να το ξεφυλλίσουν, το βιβλίο διατίθεται και – αποκλειστικά και μόνο – στα βιβλιοπωλεία IANOS στην Αθήνα (Σταδίου) και στην Θεσσαλονίκη, σε συνεχή μεν βάση, αλλά με περιορισμένες ποσότητες · αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν μικρά χρονικά ‘κενά’ αν το stock βιβλίων έχει πουληθεί, μέχρι την επόμενη προμήθεια.

Παναγιώτης Σοφιανόπουλος

Υ/Γ: Το βιβλίο κυκλοφορεί και στα αγγλικά, για την ακρίβεια γράφτηκε στην Αγγλική και μετά το μετέφερα στην Ελληνική. Το ίδιο άρθρο στα αγγλικά, εδώ.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.


Επίσης, εάν σας ενδιαφέρει το Bitcoin αλλά και τα άλλα cryptos, μπορείτε να διαβάσετε το δίγλωσσο βιβλίο μου (αγγλικά και ελληνικά) Bitcoinvest or Not? Answers to Crucial Questions.


Μάθε να ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ για κέρδη στα Χρηματιστήρια
Η Τέχνη των ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ – Θεμελιώδης και Τεχνική Ανάλυση {Πληροφορίες ΕΔΩ}

<><><><><><><><>

Ευεπιχειρείν: Χρήσιμα Σεμινάρια για επαγγελματίες

LOLplusΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Related posts