28 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΕΦΚΑ: Ανάρτηση ειδοποιητηρίων πληρωμής εισφορών Απριλίου 2017 Μη Μισθωτών

ΕΦΚΑ: Ανάρτηση ειδοποιητηρίων πληρωμής εισφορών Απριλίου 2017 Μη Μισθωτών

17 Μαΐου 2017 – Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ανακοινώνει ότι, οι εισφορές Απριλίου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματιών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού.

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν τον ιστότοπο ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή.

Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017. Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

Επίσης, η Διοίκηση του ΕΦΚΑ ενημερώνει τους Αγρότες, Αυτοαπασχολουμενους, Ελεύθερους Επαγγελματίες, ότι έχουν αναρτηθεί στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στον ιστότοπο www.efka.gov.gr οι βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση.

Συγκεκριμένα, ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους εντασσόμενους Φορείς π. ΟΑΕΕ, π. ΟΓΑ και π. ΤΣΜΕΔΕ μπορούν να τις εκδώσουν από την επιλογή “Βεβαιώσεις εισφορών έτους 2016 για φορολογική χρήση”, καθώς και από τις ιστοσελίδες των προϋφιστάμενων Φορέων.

Ασφαλισμένοι των υπολοίπων πρώην Φορέων, για την έκδοσή τους θα πρέπει να απευθύνονται στις κατά τόπους αρμόδιες Υπηρεσίες.

Related posts