25 Απριλίου 2024

ΠΟΛ.1181: Περί εξαγωγής σε άλλο Κράτος Μέλος της ΕΕ κ Δικαιολογητικά απαλλαγής ΦΠΑ κατά την παράδοσης αγαθών προς εξαγωγή

ΠΟΛ.1181: Περί εξαγωγής σε άλλο Κράτος Μέλος της ΕΕ κ Δικαιολογητικά απαλλαγής ΦΠΑ κατά την παράδοσης αγαθών προς εξαγωγή

ΠΟΛ.1181: Περί εξαγωγής σε άλλο Κράτος Μέλος της ΕΕ κ Δικαιολογητικά απαλλαγής ΦΠΑ κατά την παράδοσης αγαθών προς εξαγωγή.

Δημοσιοποιήθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών η ΠΟΛ. 1181 με ημερομηνία 10 Αυγούστου 2015, της οποίας ο πλήρης τίτλος είναι:

«Διευκρινήσεις σχετικά με τη δυνατότητα υποβολής διασάφησης εξαγωγής σε άλλο Κράτος Μέλος της ΕΕ από υποκείμενα στο φόρο πρόσωπα εγκατεστημένα στην Ελλάδα – Δικαιολογητικά απαλλαγής ΦΠΑ κατά την παράδοσης αγαθών προς εξαγωγή».

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την ΠΟΛ. 1181/15, εδώ.

(Γνωρίζετε ότι στο site μας, taxcoach.gr, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και συγκεντρωμένα όλα τα «χρηστικά» όπως ΠΟΛ., Εγκυκλίους κ.λπ. στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας, που αναφέρεται ως «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤAXCOACH.GR»; Μάλιστα έχει και “κουμπί” αναζήτησης, που μπορείτε να βάλετε τον αριθμό της ΠΟΛ. ή κάποια χαρακτηριστική λέξη και να αναζητήσετε αποτελέσματα)

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts