24 Απριλίου 2024

Στην Γερμανία, πρόσφυγας, βρήκε και επέστρεψε €150.000 – (φωτό)

Στην Γερμανία, πρόσφυγας, βρήκε και επέστρεψε €150.000 – (φωτό)

Η Αστυνομία στην πόλη Minden στην Γερμανία ανέφερε χθες Πέμπτη, ότι ένας 25χρονος από την Συρία, βρήκε και παρέδωσε στην Αστυνομία, €50.000 σε μετρητά και ένα βιβλιάριο καταθέσεων που περιείχε άνω των €100.000.

Τα παραπάνω ήταν κρυμμένα κάτω από ένα ερμάριο, και ο 25χρονος τα βρήκε καθώς συναρμολογούσε το έπιπλο.

Το έπιπλο του το έδωσαν από μια ανθρωπιστική οργάνωση ως βοήθεια και στην ανθρωπιστική οργάνωση το είχε δώσει κάποιος άλλος, ο οποίος προφανώς είχε βάλει τα χρήματα εντός αλλά το είχε ξεχάσει.

Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται: «Ο νεαρός άντρας συμπεριφέρθηκε με παραδειγματικό τρόπο και αξίζει συγχαρητηρίων. Αρκετοί είναι αυτοί που συχνά δηλώνουν [στην Αστυνομία] μικροποσά που βρίσκουν, αλλά ένα τόσο μεγάλο ποσό καθιστά την περίπτωση εξαιρετική».

Ο άντρας έφτασε στην Γερμανία τον προηγούμενο Οκτώβριο ως πρόσφυγας, έχοντας αφήσει την οικογένειά του πίσω στην Συρία, και ήρθε στο Minden τέσσερις εβδομάδες αργότερα, όπου λαμβάνει μαθήματα γλώσσας και σχεδιάζει να σπουδάσει περαιτέρω.

Η Αστυνομία τώρα ψάχνει να βρει τον δικαιούχο των χρημάτων.

Στην κάτω φωτογραφία, ο 25χρονος δείχνει που ακριβώς ήταν τοποθετημένα τα χρήματα και το βιβλιάριο καταθέσεων (σε μια αυτοσχέδια κατασκευή – θήκη που έμπαινε στην ντουλάπα ως διαχωριστικό – ράφι).

3006161

Μοιράζουμε τις καλές ειδήσεις!

Σεμινάρια που βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητά σας

Related posts