28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Συνεργασία Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με ALIBABA

Συνεργασία Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με ALIBABA

Συνεργασία Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων με ALIBABA

Νέα καινοτόμα υπηρεσία από τον Σύνδεσμο προς τα μέλη του

Πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων στηρίζει τα μέλη του, δημιουργώντας ένα ποιοτικό προφίλ στη μεγαλύτερη B2B πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου alibaba.com όπου θα καταχωρήσει τα προϊόντα των μελών του συνδέσμου που το επιθυμούν.

Ενισχύει έτσι την προσπάθειά του να προσφέρει συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες και να συμβάλλει στην ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών. Υποστηρίζει τις επιχειρήσεις να υλοποιήσουν ένα σχέδιο ποιοτικών επαφών και δημιουργίας συνεργασιών B2B μέσω της alibaba σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προκειμένου να τονωθεί και να ενισχυθεί η εξαγωγική δραστηριότητα των μελών του Π.Σ.Ε μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκλειστικά για τα μέλη που θα συμφωνήσουν την εγγραφή τους στην πλατφόρμα κάτω από την ομπρέλα του Συνδέσμου, προσφέρεται ένα σύνολο υπηρεσιών που θα διαρκέσουν ένα ολόκληρο έτος σε πολύ χαμηλό κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που επιλεγόταν μεμονωμένα το σύνολο των υπηρεσιών αυτών από κάθε μέλος ξεχωριστά, η ετήσια επένδυση θα ξεπερνούσε τα 10.000€ ενώ τώρα ξεκινά από 550€.

Για όσους επιθυμούν, μπορούν να απευθυνθούν στο pse@otenet.gr

Related posts