19 Μαρτίου 2024

Breaking News

Το Καλύτερο Βιβλίο περί Χρηματιστηριακών Επενδύσεων

Το Καλύτερο Βιβλίο περί Χρηματιστηριακών Επενδύσεων

Ποιο είναι το καλύτερο βιβλίο για τις χρηματιστηριακές επενδύσεις;

• Είναι αυτό που αναλύει πως λειτουργούν οι χρηματιστηριακές αγορές.

• Είναι αυτό που σου λέει τα σημεία προσοχής.

• Είναι αυτό που σου λέει τι να αποφύγεις.

Γνωρίζοντας κάποιος τα παραπάνω, αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες να κερδίσει από τα χρηματιστήρια, και να κερδίσει μάλιστα ιδιαιτέρως ικανοποιητικά.

Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ εμβαθύνει σε όλα αυτά, και σας προσφέρει την ‘επαναστατική’ επενδυτική προσέγγιση, κυρίως μέσω της παθητικής και τυχαίας επένδυσης (passive and random investing). Και είναι ‘επαναστατικό’, ακριβώς διότι σας προσφέρει όλα αυτά, όχι με μια πρακτική δύσκολη να την εκμεταλλευτεί κανείς, αλλά τόσο εύκολη, που χωρίς υπερβολή, ακόμα και ένας μαθητής Δημοτικού σχολείου, θα ήταν σε θέση να την εφαρμόσει.

Όλα τα παραπάνω, τα οποία είναι αληθή, καθιστούν τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, το καλύτερο βιβλίο για τις χρηματιστηριακές επενδύσεις. Και όποιος λέει ότι υπάρχει καλύτερο, διότι haters υπάρχουν πάντα, ας μας εξηγήσουν ποιο είναι και γιατί και που υπερτερεί του ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ;

Αποκτήστε τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ, από το amazon:

http://amzn.to/2dz6CVV  • English Version (έκδοση στα Αγγλικά)

http://amzn.to/2qsjkbU • Greek Version (έκδοση στα Ελληνικά)

ή αποκλειστικά από τα βιβλιοπωλεία της IANOS, στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη (μόνο την ελληνική έκδοση). Στα IANOS, η ποσότητα είναι περιορισμένη, γι’αυτό όταν το βρίσκετε, σας συνίσταται να μην αμελείτε στην αγορά του, διότι αλλιώς, μπορεί να υπάρχει έλλειψη για ορισμένο διάστημα.

Και όποιος λέει ότι υπάρχει καλύτερο, ας μας εξηγήσει ποιο είναι και γιατί;

Related posts