20 Απριλίου 2024

Be smart! Διαφημιστείτε στο TaxCoach.gr!

Be smart! Διαφημιστείτε στο TaxCoach.gr!

To TaxCoach.gr είναι ένα business oriented site, ανερχόμενο, ‘φρέσκο’, έγκυρο, σοβαρό.

Ολοένα περισσότεροι επιλέγουν το TaxCoach.gr για την ενημέρωσή τους και όχι μόνο. Και ποιοι είναι αυτοί;
Το κοινό μας, είναι αντιπροσωπευτικό του χαρακτήρα μας: κόσμος του επιχειρείν βέβαια, όπως επιχειρηματίες, επαγγελματίες κυρίως του χρηματοοικονομικού τομέα, έως και φοιτητές οικονομικών σχολών ως επί το πλείστον, που ορθώς επιλέγουν να ενημερώνονται για τα τεκταινόμενα και δεν μένουν στην στατική θεωρητική εκπαίδευση που λαμβάνουν στις σχολές τους και είναι οι αυριανοί επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Τα δεδομένα κίνησης και επισκεψιμότητας του TaxCoach.gr δεν χρειάζεται να τα λέμε εμείς που προσφέρουμε το TaxCoach.gr. Μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας από έγκυρα sites όπως το Alexa (από όπου η άνωθεν φωτογραφία). Συνεχίζοντας ανοδικά, στο τέλος του Αυγούστου 2016 το TaxCoach.gr είχε ανέλθει στη θέση 333.962 της παγκόσμιας κατάταξης και 3.471 της ελληνικής κατάταξης. Εκτός των πολύ καλών και με ανοδική τάση κατατάξεων, εξαιρετικά είναι τα στοιχεία των Bounce Rate (ήτοι πολύ χαμηλό, όπως και πρέπει), Daily Pageviews per Visitor (που είναι υψηλό) και Daily Time on Site (που παρομοίως είναι υψηλό) – και όλα αυτά μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στο έγκυρο Alexa ή και στο WhoIs ή και οπουδήποτε αλλού.

diafimisi-taxcoach-compare200916

Διαφημιστείτε λοιπόν στο TaxCoach.gr εάν θέλετε να αυξήσετε την παρουσία της επιχείρησής σας διαδικτυακά, μέσω της προβολής σας σε ένα δυναμικά ανερχόμενο business site και με τα χαρακτηριστικά που έχει το κοινό του και που οπωσδήποτε, καθιστούν ένα κοινό περισσότερο ενδιαφέρον από ό,τι π.χ. το κοινό ενός site ποικίλης ή γενικής ύλης.

Το site μας δε, και επειδή θέλουμε να υποστηρίζουμε ενεργά τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες, προσφέρει σε αυτούς και ορισμένα δωρεάν ‘εργαλεία’ (πλέον των πληρωμένων καταχωρήσεων και προβολών), όπως το Μητρώο Επιχειρήσεων ή το Μητρώο Λογιστών, όπου ο καθένας μπορεί να βάλει τα στοιχεία του και να προβάλλεται δωρεάν  – σε έναν μικρό βέβαια βαθμό – όπως επίσης και την ενότητά μας, των προγραμμάτων επιδότησης (ΕΣΠΑ κ.λπ.), που ενδιαφέρουν τα μάλα την επιχειρηματική κοινωνία στην Ελλάδα λόγω της γνωστής ανεπάρκειας ρευστότητας. Επιπρόσθετα, υποστηρίζουμε και τους αναζητώντες εργασία με την ενότητά μας, Ευκαιρίες Καριέρας, στην οποία κανείς βρίσκει αγγελίες εργασίας.

Η εκτεταμένη δε προβολή σας, διατηρεί την εικόνα της επιχείρησής σας εντονότερα στη μνήμη του κόσμου και μάλιστα όχι απλώς στη μνήμη ενός οποιοδήποτε κοινού, αλλά ενός κοινού με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που προαναφέραμε και που το καθιστούν επιχειρηματικά ενεργό και συνεπακόλουθα ελκυστικό από οικονομικής απόψεως. Αυτό βέβαια, επιφέρει σαφώς θετικές συνέπειες στην επιχείρηση όσων εντέλει προβληθούν μέσω του TaxCoach.gr…

…και όσοι επιλέγουν να προβληθούν μέσω του TaxCoach.gr, συμπεριφέρονται έξυπνα, αφού οι δυνατότητες προβολής σας όπως και το κόστος, είναι ιδιαιτέρως ευέλικτα. Μην χάνετε χρόνο καθώς όπως όλοι όσοι εμπλέκονται στο επιχειρείν, γνωρίζουν πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος και πόσο κρίσιμης σημασίας, η σωστή διαχείρισή του: η αδράνειά σας, θέτει ενδεχομένως τον ανταγωνισμό σας, λίγο μπροστά από εσάς και στη δύσκολη περίοδο που ζούμε, το να το παραβλέψετε, μπορεί να καταστεί έως και επικίνδυνο για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Θωρακίστε και ενισχύστε την επιχειρηματική σας παρουσία.

endiamesh diadhmish

 

Η διαφήμισή σας, μπορεί να γίνεται μέσω:

• των γνωστών banners ή και με άλλους τρόπους, όπως π.χ.

• με ενεργό link στο τέλος των άρθρων μας ή και εντός του κειμένου ή ακόμα – ακόμα…

• με πληρωμένη καταχώριση, όπου θα εμφανίζεται κάποιο δικό σας άρθρο, μέσω του οποίου μπορείτε να δείχνετε π.χ. το ότι είστε expert στον τομέα σας, κάτι που συχνά έχει καλύτερη απόδοση από ό,τι μια απλή διαφήμιση

• και επιπλέον προβολή σας μέσω αναρτήσεων του site σας ή άρθρου σας κλπ στις σελίδες του TaxCoach.gr στα social media (Facebook – Twitter – Linkedin) καθώς και συνεργαζόμενων μας sites.

Σημειώνουμε δε και τονίζουμε, ότι οι δυνατότητες προβολής σας είναι ευέλικτες –  σκεφτείτε “ανοικτά”: ένας φοιτητής όντας άνεργος -για παράδειγμα – θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα banner που να αναφέρει το όνομά του και τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του και να οδηγεί σε μια προσωπική του σελίδα (όπως στο επαγγελματικό Linkedin). Έτσι, θα διεύρυνε και επέκτεινε τις δυνατότητες απασχολησιμότητάς του.

df1

Διαφημιστείτε στο TaxCoach.gr:

απευθυνθείτε με μήνυμα στο e-mail μας, info@taxcoach.gr, με θέμα «Ενδιαφέρον για διαφήμισή μου»

ή τηλεφωνήστε μας στο 211.409.73.18 και ζητήστε μας σχετική πρόταση

ή συμπληρώστε την σχετική φόρμα εδώ….

 

Related posts