28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Social Wifi: Δημιουργήστε “πιστούς” πελάτες μέσω του wifi της επιχείρησης σας

Social Wifi: Δημιουργήστε “πιστούς” πελάτες μέσω του wifi της επιχείρησης σας

SocialTo Social WiFi δημιουργήθηκε από την Ελληνική εταιρεία πληροφορικής OpenIT και είναι μια υπηρεσία παροχής ασύρματου δικτύου που απευθύνεται σε επιχειρήσεις όπως: Cafe, Μπαρ, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Κινηματογράφους, Μουσικές Σκηνές.

Μέχρι σήμερα ο θαμώνας ενός καταστήματος για να χρησιμοποιήσει το δίκτυο ενός καταστήματος δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναζητήσει το προσωπικό και να λάβει τον κωδικό πρόσβασης. Η “άβολη” αυτή διαδικασία πολλές φορές αποθαρρύνει τον πελάτη, ο οποίος σταματά να επισκέπτεται το συγκεκριμένο κατάστημα, προτιμώντας κάποιο άλλο, το ασύρματο δίκτυο του οποίου παραμένει “ξεκλείδωτο”.

Το Social WiFi ανατρέπει αυτή την κατάσταση, λειτουργώντας με τον εξής πολύ απλό τρόπο:

1. Σύνδεση του ADSL Modem του καταστήματος με το Social WiFi από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

2. Αρκεί ένα Like του πελάτη στη σελίδα του καταστήματος στο facebook για να συνδεθεί στο Internet.

3. Μόλις κάνει Like ο πελάτης, συνδέεται στο δίκτυο.

Δείτε πώς λειτουργεί το Social WiFi στο παρακάτω βίντεο:

 

Με το Social WiFi τα καταστήματα κερδίζουν:

• Προσέλκυση και αύξηση των facebook fans

• Εύκολη πρόσβαση στο internet με ευχάριστο τρόπο

• Διάδοση της σελίδας του καταστήματος

• Μεταφορά της offline κοινότητας σε online

social wifiΜε αυτόν τον τρόπο, η επιχείρηση όχι μόνο προσφέρει μία επιπλέον υπηρεσία στους επισκέπτες της, αλλά μπορεί να αποκομίσει και σημαντικό όφελος, καθώς ουσιαστικά “συγκεντρώνει” με τη χρήση του Social WiFi τους υφιστάμενους, αλλά και τους νέους, πελάτες της στη σελίδα της στο Facebook, από όπου μπορεί να τους απευθυνθεί ανέξοδα, εκμεταλλευόμενη τις μεγάλες δυνατότητες επικοινωνίας που προσφέρουν τα social media.

Η υπηρεσία παρέχεται σε ολόκληρη την Ελλάδα μέσω των σημείων παρουσίας της OpenIT (κεντρικά σημεία παρουσίας σε Αθήνα, Ηράκλειο, Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του website socialwifi.gr, της σελίδας στο facebook facebook.com/socialwifigr

ΠΗΓΉ spinningsm.com

Related posts