15 Ιουνίου 2021

Breaking News

SOS – Η νέα Απόφαση του Υπ.Οικ. για τις νέες αντικειμενικές αξίες – Δείτε τες στον Πίνακα

SOS – Η νέα Απόφαση του Υπ.Οικ. για τις νέες αντικειμενικές αξίες – Δείτε τες στον Πίνακα

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Τεύχος B’ 2375/07.06.2021 η Απόφαση του υπουργού και υφυπουργού Οικονομικών, 57732 ΕΞ 2021, με Θέμα τις νέες αντικειμενικές αξίες, συγκεκριμένα:

Αναπροσαρμογή των τιμών εκκίνησης των περιοχών που είναι ενταγμένες στο σύστημα αντικειμενικού προσδιορισμού φορολογητέας αξίας ακινήτων και έναρξη ισχύος των διατάξεων του άρθρου 41 του ν. 1249/1982 και καθορισμός τιμών εκκίνησης και συντελεστών αυξομείωσής τους για τον προσδιορισμό της φορολογητέας αξίας των ακινήτων που βρίσκονται σε λοιπές περιοχές εντός σχεδίου ή ορίων οικισμών κατά το αντικειμενικό σύστημα.

Η Απόφαση περιέχει όλες τις αντικειμενικές, σε πίνακα. Διαβάστε αναλυτικά την Απόφαση σε μορφή pdf, ΕΔΩ, όπου αφού ανοίξετε το έγγραφο, μπορείτε να το σώσετε τοπικά, επιλέγοντας File >  Save as…
ή εναλλακτικά, διαβάστε το, αμέσως παρακάτω on line:

Προσοχή! Επειδή το αρχείο ήταν εξαιρετικά βαρύ (4612 σελίδες, περισσότερο από 52 MB) δεν χωρούσε να ανέβει, αποκλείονταν από το σύστημα. Οπότε εμείς εδώ σας έχουμε την Απόφαση χωρίς τους Πίνακες, την οποία απομονώσαμε (οι πίνακες είναι από την σελίδα 5 του pdf αρχείου έως το τέλος). Συνεπώς μπορείτε εδώ να διαβάσετε μόνο το κείμενο της Απόφασης, και να δείτε τους Πίνακες, στο site του Ηλεκτρονικού Τυπογραφείου, όπου θα αναζητήσετε το ΦΕΚ  Τεύχος B’ 2375/07.06.2021, και αφού την ανοίξετε, μπορείτε να την αποθηκεύσετε τοπικά στον υπολλογιστή σας ολόκληρη την Απόφαση.

Διαβάστε επίσης:
Χρ. Σταϊκούρας και Χρ. Τριαντόπουλος περί αντικειμενικών αξιών της ακίνητης περιουσίας, ΕΝΦΙΑ

***

SOS – Φορολογικά διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) – Δηλώσεις

LOLplus.grΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

 

Related posts