19 Απριλίου 2024

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ – η δική μας προσπάθεια για παροχή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Χωρίς Μεσάζοντες

Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ – η δική μας προσπάθεια για παροχή ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Χωρίς Μεσάζοντες

Στηρίζουμε τη χώρα μας επιλέγοντας ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ και προτιμώντας την προμήθεια τους από ελληνικές επιχειρήσεις & παραγωγούς

– Προστατεύουμε το περιβάλλον μας προτιμώντας τις ποδηλατάδες 

ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ

 

Εύχομαι ο «Ποδηλάτης» του Χαλανδρίου να τρέξει γρήγορα και να φτάσει σε όλα τα νοικοκυριά που αναζητούν αγνά ελληνικά προϊόντα, ποιότητα και εξυπηρέτηση. Καλή επιτυχία!

ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 23 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 2106830790

www.pantopolio-podlilatis.gr.

Το παντοπωλείο ο Ποδηλάτης ξεκίνησε τη λειτουργία του σε ένα μικρό μαγαζάκι στην οδό Θησέως στο Χαλάνδρι το 2007. Οι ανάγκες όμως των πελατών αυξήθηκαν και τα προϊόντα πλήθυναν που πλέον δεν τους εξυπηρετούσε ο χώρος και μεταφέρθηκαν στο Άνω Χαλάνδρι στην οδό Ηρακλειδών. Μπροστά από το μικρό μαγαζί περνάει ο ποδηλατοδρόμος του Χαλανδρίου… άλλη μια μεγάλη αγάπη των ιδιοκτητών, όπως άλλωστε προδίδει και το όνομα του παντοπωλείου. «Το κατάστημα το ονόμασα ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ γιατί αγαπάω πολύ το ποδήλατο! Στο σημείο που βρίσκεται σχεδόν καθημερινά περνάνε τόσα πολλά ποδήλατα που τους σταματάω για να γνωριστούμε, να κανονίσουμε μια ποδηλατάδα ή ακόμη και να τους φουσκώσω τα λάστιχα τους! Πολλές φορές διοργανώνουμε ποδηλατάδες με αφετηρία το παντοπωλείο και στο τέλος μαζευόμαστε όλοι μαζί στο μαγαζί να γιορτάσουμε»… αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Παναγιώτης Μακρίδης, ο ιδιοκτήτης. Ο κος Παναγιώτης μαζί με την Κα Αγγελική, την σύζυγο του, αγαπούν πολύ τη δουλειά που κάνουν και αυτό φαίνεται με την πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί. Σε υποδέχονται ζεστά στον χώρο τους και είναι έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις. Άλλωστε και τα προϊόντα που προσφέρουν είναι τόσα πολλά που μπορεί και να χαθείς ανάμεσα στις επιλογές… Ο ποδηλάτης στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα έμπρακτα καθώς προμηθεύεται αγαθά αποκλειστικά από μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις της υπάιθρου… χαρτικά, μπαχαρικά, χύμα ξηροί καρποί, ελληνικά μακαρόνια, ελληνικά γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά Δράμας, ελληνικούς χυμούς από την Αργολίδα, θυμαρίσιο μέλι, κρητικά τσίπουρα, βιολογικά προϊόντα αλλά και ιπποφαές κοζάνης, βουβαλίσιο γάλα, φρέσκια μπύρα Χίου, ακόμη και βασιλικό πολτό, μελάσα ή aloe vera…. Η οικογένεια Μακρίδη στοχεύει στην πώληση αγνών και ποιοτικών προϊόντων, απο φρέσκα υλικά και πάντα με την εγγύηση της Ελληνικής προέλευσης. Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα ελκυστικές… που ακόμη και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ ή οι λαϊκές αγορές μπορεί να τις ξεπερνούν. Καθημερινά μπορείτε να προμηθευτείτε φρέσκο ψωμί, γάλα και αυγά… σαν να βρίσκεστε σε άλλη εποχή… στο παλιό μικρό παντοπωλείο της γειτονιάς, με τις μυρωδιές και τα αρώματα από φρεσκοκομμένο καφέ & μπαχαρικά να αναδύονται στον χώρο! Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ βρίσκεται ανοικτός καθημερινά από τις 09.00πμ – 23.00μμ. (& Κυριακές) για να σας μυήσει στα μυστικά της ελληνικής φύσης!!

Διεύθυνση: ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ 23 ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Τηλέφωνο: 2106830790

website: www.pantopolio-podlilatis.gr

Related posts