1 Ιουλίου 2024

Ήπια Ταξιδιωτική Οδηγία από την Αυστραλία για την Ελλάδα

Ήπια Ταξιδιωτική Οδηγία από την Αυστραλία για την Ελλάδα

Ήπια Ταξιδιωτική Οδηγία από την Αυστραλία για την Ελλάδα. Από το κυβερνητικό site της Αυστραλίας smartraveller.gov.au, παρατηρούμε ότι εκδόθηκε στις 29 Μαΐου για την Ελλάδα μια Ταξιδιωτική Οδηγία, που βέβαια θα την χαρακτηρίζαμε ήπια. 300515-1

Λέει, μεταξύ άλλων, σε ελεύθερη μετάφραση η Οδηγία:

Συμβουλεύουμε να εξασκήσετε προληπτικά μέτρα ασφαλείας στην Ελλάδα. Θα πρέπει να εξασκήσετε όσα ορίζει η κοινή λογική και να προσέχετε για ύποπτη συμπεριφορά, όπως θα κάνατε και στην Αυστραλία. Να παρακολουθείτε τα media και άλλες πηγές για αλλαγές στις τοπικές συνθήκες ταξιδιών.

Οι Αυστραλοί που θα επισκεφτούν την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν υπόψη τους την πιθανότητα ότι οι υπηρεσίες λιανικής τραπεζικής στην Ελλάδα μπορεί να περιοριστούν μέσα σε συντομότατο χρονικό διάστημα. Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε περισσότερα από ένα μέσα πληρωμών μαζί σας (μετρητά, χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες) και βεβαιωθείτε ότι έχετε μαζί σας αρκετά χρήματα για να καλύψετε έκτακτες ανάγκες και απροσδόκητες καθυστερήσεις.

Μπορεί να παρατηρηθούν διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος με μικρή προειδοποίηση. Συμβουλεύονται οι Αυστραλοί να αποφεύγουν τις διαδηλώσεις καθώς μπρεί να καταστούν βίαιες. Περιοχές στην Αθήνα που επηρεάζονται από τις διαδηλώσεις και ταραχές, περιλαμβάνουν το Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια και Εξάρχεια.

Απεργίες που επηρεάζουν τις μεταφορές από αέρος, θαλάσσης και σιδηροδρομικές, όπως επίσης και τις υπηρεσίες ΤΑΧΙ συμβαίνουν συχνά στην Ελλάδα. Εάν επηρεαστείτε από τις διαταραχές στις μεταφορές, θα πρέπει να παρακολουθείτε τα media, να διατηρείτε επαφή με την αεροπορική σας εταιρία, τον ταξιδιωτικό σας ατζέντη και τον ασφαλιστή σας και να είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τα σχέδια ταξιδιού σας.

Δείτε την Οδηγία από την Πηγή, εδώ.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες – πάντα πρόσφατα ενημερωμένες

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Διαφημιστείτε στο TaxCoach.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας, στο info@taxcoach.gr, για να ακούσετε την πρότασή μας.

✎ Το κράτος εισέπραξε €14,8 εκατ. από έναν μόνον φορολογούμενο!
✎ Οδηγός για τη συμπλήρωση της δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος φυσικών προσώπων
✎ Ευκαιρίες απασχόλησης στον ΟΤΕ
✎ Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για πλήρωση 465 θέσεων μονίμων, κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στη ΓΓΔΕ

Άλλες ενδιαφέρουσες Ειδήσεις

Related posts