19 Ιουλίου 2024

Κάλεσμα της Πανελ. Ομοσπονδίας Λογιστών σε Συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη και 12 Νοέμβρη

Κάλεσμα της Πανελ. Ομοσπονδίας Λογιστών σε Συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη και 12 Νοέμβρη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών (ΠΟΛ), αναφέρει:

Να δώσουμε μαχητική απάντηση στα νέα βάρβαρα μέτρα της κυβέρνησης!

Μπορούμε εμείς να γίνουμε πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Οργανώνουμε την πάλη μας κλιμακώνοντας με νέα συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη και πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη

Την Παρασκευή 16/10/15 Αθήνα, 6:30 μμ στην Ομόνοια!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών καλεί τα συνδικάτα μέλη της, τους εργαζόμενους του κλάδου σε ξεσηκωμό ενάντια στα νέα μέτρα σε ασφαλιστικό, εργασιακά, φορολογία που έρχονται να προστεθούν στην πλάτη μας. Με πρωτοβουλίες, γενικές συνελεύσεις στα σωματεία και στους χώρους δουλειάς, εκδηλώσεις, αλληλεγγύη να αναπτύξουμε ένα μαχητικό κίνημα, μαζικό, στον δρόμο του αγώνα, της αλληλεγγύης, της κοινωνικής συμμαχίας.

Πρέπει επιτέλους να βάλουμε εμπόδιο στην εργοδοτική ασυδοσία, στην εντατικοποιημένη με ατελείωτες ώρες εργασία κυνηγώντας προθεσμίες οποιοσδήποτε λόγος και να είναι αυτός (φορολογικές υποχρεώσεις, project ), στους μισθούς πείνας η ακόμα και απλήρωτη εργασία όπως και κάθε είδους προγράμματα τζάμπα εργασίας.

Να βάλουμε στόχο την κατάργηση των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών νόμων, την κάλυψη των απωλειών που είχαμε την περίοδο της κρίσης για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας. Να γίνει η πάλη για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας υπόθεση όλων μας. Να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, τη ζωή που μας αξίζει. Είναι η μόνη ρεαλιστική απάντηση στη βαρβαρότητα της φοροεπιδρομής, των ιδιωτικοποιήσεων, των πλειστηριασμών, της πανάκριβης υγείας και παιδείας.

Με τη μαζικοποίηση των σωματείων μας, την δημιουργία σωματειακών επιτρόπων σε χώρους δουλειάς να κάνουμε στην άκρη αυτές τις δυνάμεις που έβαλαν όλα τα προηγούμενα χρόνια και βάζουν ακόμα και σήμερα πλάτη για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας και της κερδοφορίας των μεγαλοεπιχειρηματιών. Οι συνδικαλιστικές ηγεσίες στη ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ έχουν τεράστια ευθύνη για τον σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας. Έχοντας ως ευαγγέλια την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρήσεων, βοήθησαν ενεργά και με όποιον τρόπο μπορούσαν ώστε να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα ενάντια στην λαϊκή οικογένειας. Με την συμμετοχή τους στους κοινωνικούς διαλόγους και στον κοινωνικό εταιρισμό έθεσαν τα δικαιώματα μας ένα, ένα στο κρεβάτι του Προκρούστη. Είναι οι υπεύθυνοι για την συκοφάντηση και τον εκφυλισμό του συνδικαλιστικού κινήματος για την απομάκρυνση των εργαζομένων από τα σωματεία τους.

Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από τη νέα θεωρία «των ισοδύναμων και της ήπιας εφαρμογής»!

>>>•<<<

Αυξημένη Ανταγωνιστικότητα μέσω…

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts