1 Ιουλίου 2024

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και  Προϊόντων Μέλισσας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και  Προϊόντων Μέλισσας

4-6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στο 7ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως και 6 Δεκεμβρίου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με στόχο την ανάδειξη και προώθηση των τοπικών μελισσοκομικών προϊόντων της Αττικής γης.

Στόχος της Περιφέρειας Αττικής είναι η προβολή και προώθηση του αττικού μελιού και των προϊόντων κυψέλης στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους μαζικής εστίασης. Επιπλέον, στοχεύει στο να αποτελέσει ιδανικό τόπο για τη σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών της Αττικής, των επιχειρήσεων παραγωγής και της διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων και εξοπλισμού.

Την οργάνωση του περιπτέρου της Περιφέρειας Αττικής επιμελείται η Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων και με το Αυτοτελές Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων, υπό την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής.

Το Φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού (ΕΟΣΣ) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θα ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και ώρα: 19:00.

Ωράριο λειτουργίας του Φεστιβάλ:
• Παρασκευή 4/12ου 16:00 – 21:00
• Σάββατο 5/12ου 10:00 – 21:00
• Κυριακή 6/12ου 10:00 – 20:00

Η αφίσα της Περιφέρειας, εδώ.

Related posts