6 Ιουλίου 2024

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: Η ΝΔ δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, o οποίος βουλιάζει την Ελλάδα σε πορεία οικονομικής παρακμής

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ: Η ΝΔ δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, o οποίος βουλιάζει την Ελλάδα σε πορεία οικονομικής παρακμής

Από τη Νέα Δεξιά ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

Δεν μας πείθει η όψιμη διάθεση αντιπολίτευσης του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει τα μέτρα και ότι το κόμμα του δεν θα γίνει δεκανίκι του Τσίπρα.
Και αυτό διότι στο παρελθόν η ΝΔ επέδειξε ότι υπερψηφίζει ό,τι χρειάζεται να υπερψηφιστεί για να επιβιώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Και δεν αναφερόμαστε μόνον σε οικονομικά μέτρα αλλά και σε άλλα θέματα όπως το Τέμενος στον Βοτανικό και το Σύμφωνο συμβίωσης.
Η ΝΔ είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ και το έχει αποδείξει όταν χρειάστηκε.

• Επίσης, με αφορμή τα νέα στοιχεία που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν την συνέχεια της ύφεσης στην χώρα μας, ο Γραμματέας Οικονομικών της Νέας Δεξιάς Δρ. Απόστολος Κρητικόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:

«Η μείωση κατά 1,2% του ΑΕΠ στο τέταρτο τρίμηνο του 2016 που ανακοινώθηκε από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, σημαίνει ότι η Ελλάδα βουλιάζει σε μια καταστροφική πορεία οικονομικής παρακμής.
Η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι άκρως επικίνδυνη για τα Εθνικά μας συμφέροντα, και μας έχει καθηλώσει με την επικά αποτυχημένη «διαπραγμάτευση» του 2015 και τις μετέπειτα εντελώς ενδοτικές αποφάσεις της, σε καθεστώς μιζέριας και φτώχειας.
Η Νέα Δεξιά, εγγυάται ότι θα εφαρμόσει Οικονομικά Ελεύθερη πολιτική με γνώμονα πάντα το Εθνικό μας συμφέρον, όπως λεπτομερώς ορίζεται στο δημοσιοποιημένο Οικονομικό μας πρόγραμμα.»

Related posts