4 Ιουλίου 2024

Έφτασε η ώρα της Xenia!

Έφτασε η ώρα της Xenia!

Μια ανάσα πριν από τη λαμπρή έναρξη της Xenia το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, και ολόκληρος ο ξενοδοχειακός κλάδος αδημονεί για το σημαντικότερο εκθεσιακό event της Τουριστικής Βιομηχανίας στην Ελλάδα.

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 550 εκθετών, 50.000 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, 5 τομείς εκθεμάτων, πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων και 40.000 επαγγελματίων επισκέπτων, η έκθεση Xenia 2018, που θα πραγματοποιηθεί 24-26 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, θα αναδειχθεί και πάλι στο μεγαλύτερο και σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ και το ισχυρότερο κέντρο αποφάσεων για τις επενδυτικές επιλογές του πλέον πολύτιμου εθνικού μας προϊόντος, του Τουρισμού.

Πάνω από 500 εκθέτες περιμένουν το σύγχρονο ξενοδόχο!

Περισσότερες από 500 από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες επιχειρήσεις της κατασκευαστικής και προμηθευτικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου, θα αναπτύξουν τα περίπτερά τους, ανάγοντας την Xenia 2018 για ακόμα μία χρονιά στο πιο πολυαναμενόμενο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς για την Τουριστική Βιομηχανία! Χάρη στον αριθμό και την ποιότητα των εκθετών της αλλά και τον πλούτο των θεματικών events που θα φιλοξενήσει, με την παρουσία κορυφαίων εισηγητών σε διάφορα πεδία, η έκθεση Χenia έρχεται για να αναδείξει όλες τις νέες τάσεις, αλλά και τις τελευταίες λύσεις στην κατασκευή, την τροφοδοσία και το e-marketing των Ξενοδοχείων.

Θεματικά events που αναδεικνύουν και διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου

Η έκθεση μέσα από τις εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις (σεμινάρια, ημερίδες, master classes, ανοιχτές συζητήσεις, case studies), που θα έχουν ως στόχο την παρουσίαση και προβολή των τάσεων στην διακόσμηση και στην κατασκευή, των τεχνολογικών εξελίξεων όσον αφορά την λειτουργικότητα του χώρου, αλλά και την εκπαίδευση επάνω στις νεότερες διαδικτυακές εφαρμογές και το ψηφιακό περιβάλλον, θα αποτελέσει και φέτος μία ουσιαστική πλατφόρμα καινοτομιών και εξελίξεων για τον Ξενοδοχειακό κλάδο. Συγκεκριμένα, η Xenia 2018 θα φιλοξενήσει για δεύτερη χρονιά το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ όπου θα αναλυθούν όλες οι τάσεις στην διεθνή φιλοξενία αλλά και το Digi Hotel, όπου όλες οι σύγχρονες τάσεις, εξελίξεις και πρακτικές του digital world στη βιομηχανία της Φιλοξενίας θα παρουσιαστούν, επανέρχεται δριμύτερο στην Xenia 2018. Τέλος, όλες οι τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, και αειφορίας θα παρουσιαστούν αποκλειστικά στο φιλόδοξο και καινοτόμο project Hotel Megatrends, μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση άνω των 445 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 1.

>>>•<<<

ΠΩΣ να κερδίσετε από την #Airbnb ή αν ήδη δραστηριοποιήστε με την πλατφόρμα αυτή, πως να μεγιστοποιήσετε τα έσοδά σας μέσω αυτής.
Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου.
#επιχειρηματικότητα #ακίνητα #κέρδη #τουρισμός

Σεμινάριο για το όλο φορολογικοκανονιστικό πλαίσιο και σχετικής συμβουλευτικής και κατευθυντικής για τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα των Βραχυχρόνιων Μισθώσεων.
Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.
#φορολογία #επιχειρηματικότητα #ακίνητα #airbnb #Βραχυχρόνιες_Μισθώσεις #τουρισμός

Related posts