22 Φεβρουαρίου 2020

Breaking News

Ακόμη 5.891 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Ακόμη 5.891 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

Με τη νέα απόφαση υπαγωγής του προγράμματος Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον που υπεγράφη στις 27-09-2017 εντάσσονται 5.891 νοικοκυριά και εγκρίνονται 1.170 ακόμη αιτήσεις ως επιλαχούσες.

Οι υπαγωγές των ωφελούμενων έγιναν με σειρά προτεραιότητας ανά περιφέρεια, σύμφωνα με την κατανομή των κονδυλίων μέχρι την εξάντλησή τους.

Με αφετηρία την 29η Σεπτεμβρίου 2017, οι ωφελούμενοι θα ενημερώνονται από τις συνεργαζόμενες τράπεζες για να προβούν στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων εντός 45 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση θα τίθεται αυτοδίκαια εκτός απόφασης υπαγωγής, ώστε να δοθεί δυνατότητα υπαγωγής στις επόμενες στη σειρά επιλαχούσες αιτήσεις.

Το Ταμείο Εξοικονομώ κατ’ οίκον συστάθηκε με συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικών πόρων και το διαχειρίζεται η ΕΤΕΑΝ ΑΕ.

Κάντε share το εν λόγω άρθρο, και μπείτε στην κλήρωση που θα υλοποιήσουμε για μια δωρεάν συμμετοχή, στο σεμινάριο:
ΤΕΧΝΙΚΕΣ Έξυπνου Πωλητή…Re-brand your Sales brand.
Για την συμμετοχή σας, στείλτε μας e-mail στο info (at) taxcoach . gr, που θα έχετε βάλει τον τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και το ονοματεπώνυμό σας, επισυνάπτοντας στο e-mail, και printscreen με το share του άρθρου, στην Σελίδα σας, κοινωνικής δικτύωσης. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ΠΑ 6/10/2017 από την Σελίδα μας στο Facebook, στις 20:00.

Related posts