20 Απριλίου 2024

Απίστευτες Συμπτώσεις! Άνδρας συνάντησε τον σωσία του στο αεροπλάνο και…

Απίστευτες Συμπτώσεις! Άνδρας συνάντησε τον σωσία του στο αεροπλάνο και…

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ένας γενειοφόρος άνδρας, ονόματι Neil Thomas Douglas πήγαινε στην πόλη Galway της Ιρλανδίας, όταν μπαίνοντας στο αεροσκάφος, πηγαίνοντας να κάτσει στην θέση του, διαπίστωσε ότι ήδη κάποιος κάθονταν σε αυτήν – όχι ασυνήθιστο.

Πλησιάζοντας όμως επαρκώς και αφού εστιάζει το βλέμμα του σε αυτόν που είχε κάτσει στην θέση του, όπως λέει ο Neil Thomas, σκέφτηκε: ‘Μοιάζει σαν εμένα.

Γέλασαν και οι δύο, καθώς πραγματικά έμοιαζαν πάρα πολύ, σαν να ήταν δίδυμοι – άλλωστε όπως φαίνεται από την φωτογραφία, και άλλοι επιβάτες που είδαν τι έγινε, γέλασαν με αυτήν την σύμπτωση (όπως ο κύριος που κάθονταν δυο σειρές πίσω τους). Έβγαλαν μια selfie για να θυμούνται την σύμπτωση και αυτό ήταν.
Ο Neil Thomas στην selfie είναι αυτός που φαίνεται δεξιά όπως κοιτάζουμε εμείς.

Ως εδώ έχουμε δύο συμπτώσεις: Δύο άνθρωποι που έμοιαζαν πολύ, συναντήθηκαν καθώς έτυχε να έχουν κλείσει θέση στην ίδια πτήση και μάλιστα σε διπλανές θέσεις. Ουσιαστικά έχουμε δύο συμπτώσεις, καθώς εάν είχαν κλείσει θέση σε διαφορετικά καθίσματα που να ήταν απομακρυσμένα το ένα από το άλλο, είναι πιθανό να εισέρχονταν στο αεροσκάφος αλλά να μην έβλεπε ο ένας τον άλλον και να μην γίνονταν τίποτα.

Όμως οι συμπτώσεις δεν τελείωσαν εκεί…

Οι δύο άνδρες φτάνοντας στην Galway, έφυγε ο καθένας με ΤΑΧΙ να πάει στο ξενοδοχείο του. Φτάνοντας ο Neil Thomas στο ξενοδοχείο, είδε στην Reception να κάνει check in ο σωσίας του, είχαν κάνει κράτηση δηλαδή στο … ίδιο ξενοδοχείο! (τρίτη σύμπτωση) και έτυχε να συναντηθούν έτσι ώστε να διαπιστωθεί αυτή η τρίτη σύμπτωση, κάτι που αποτελεί τέταρτη σύμπτωση, καθώς λίγο πιο αργά ή γρήγορα να έφτανε ο ένας εκ των δύο στο ξενοδοχείο ή να περνούσαν ταυτόχρονα αλλά ο καθένας να κοίταζε κάπου αλλού, δεν θα έβλεπε ο ένας τον άλλον, όπως ένας επισκέπτης σε ένα ξενοδοχείο, δεν έρχεται σε οπτική επαφή με όλους τους επισκέπτες του ξενοδοχείου παρά μόνο με αυτούς που τυχαίνει να βρεθούν στο lobby ή σε κάποιον άλλον κοινό χώρο του ξενοδοχείου την ίδια χρονική στιγμή και έρχονται ταυτόχρονα σε οπτική επαφή.

Είναι αξιοσημείωτο ότι οι δυο άνδρες, δεν είχαν συζητήσει από την πτήση, σε ποιο ξενοδοχείο θα έμεναν γιατί θεωρούνταν απίθανο σε μια πόλη των 76.000 κατοίκων, να είχαν κλείσει το ίδιο ξενοδοχείο.

Αργότερα, οι δύο σωσίες, ο ένας του άλλου, πήγαν το βράδυ για μπύρα σε παμπ. Αυτή τη φορά σχεδιασμένα, χωρίς σύμπτωση.

311015-1

Όπως μπορείτε να δείτε από την φωτογραφία που έβγαλαν στην παμπ, ο ένας, όχι ο Neil Thomas αλλά ο άλλος, που δεν μάθαμε το όνομά του, είναι πιο ψηλός και εύσωμος.

Καθώς η φωτογραφία selfie από το αεροσκάφος, όπου συναντήθηκαν οι δύο ‘δίδυμοι’, δημοσιεύτηκε στο Twitter και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral, πέμπτη σύμπτωση είναι ότι εμφανίστηκε και άλλος τύπος (τρίτος), που ήταν σωσίας των άλλων δύο, ο οποίος δημοσίευσε την φωτογραφία του, έχοντας για σύγκριση την selfie τους, στην οθόνη του υπολογιστή του.

311015-2

Η είδηση δεν πρέπει να είναι hoax καθώς την δημοσίευσαν έγκυρα μέσα όπως π.χ. η Guardian, αλλά ωστόσο, μερικά δημοσιεύματα λένε ότι ήταν κατασκευασμένη και ότι επρόκειτο για έμμεση διαφήμιση της αεροπορικής εταιρίας. Όμως, αφενός η πτήση (δηλαδή η συγκεκριμένη εταιρία), για να γίνει δηλαδή έμμεση διαφήμιση, δεν πολυαναφέρεται στα δημοσιεύματα (όπως δεν την αναφέρουμε και εμείς), αφετέρου πόσο εύκολο ήταν, ακόμα και εάν ήταν σχεδιασμένη, άρα όχι πραγματικότητα, να βρεις δυο σχεδόν ταυτόσημους στο πρόσωπο ανθρώπους για να βάλεις το σχέδιο της έμμεσης διαφήμισης σε πράξη; Είναι αντικειμενικά ιδιαίτερα δύσκολο.

Αν από την άλλη ήταν κατασκευασμένο π.χ. από τον Neil Thomas για δικούς του λόγους, γνωρίζοντας προφανώς ότι θα γίνει viral, πάλι πως θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένο; Αν είχε δίδυμο αδερφό που να τον χρησιμοποιούσε για το στήσιμο της υπόθεσης, θα είχαν το ίδιο ύψος, ενώ είδαμε από την φωτογραφία που έβγαλαν στην παμπ, ότι δεν είχαν το ίδιο ύψος. Για να την έστησε, βρίσκοντας κάποιον άγνωστο που όντως θα του έμοιαζε, είναι και αυτό, εξαιρετικά δύσκολο και απίθανο. Επομένως η ιστορία δείχνει να είναι πραγματική.

>>>•<<<

Διαβάστε επίσης: 

Δημόσιο: Από Καθαρίστρια ΥΕ μερικής απασχόλησης, Γραμματέας ΠΕ πλήρους απασχόλησης

Συνεργάτης των Γερμανών, ο εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής;

••• Θέλω fast track ποιοτική κατάρτιση, δια ζώσης!

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts