28 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΥΠΑΑΝ & GOOGLE: Διοργάνωση workshops για μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας

ΥΠΑΑΝ & GOOGLE: Διοργάνωση workshops για μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας

Συνεργασία Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τη Google για τη διοργάνωση workshops, με αντικείμενο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον τομέα της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και ενίσχυσης ψηφιακών δράσεων τόσο των νεοφυών όσο και των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Και αναφορά στη δραστηριότητα του «Alliance for Growth», μιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή ελληνικών και διεθνών εταιρειών διαφόρων κλάδων (μεταξύ των οποίων και η Google), με στόχο την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. διοργάνωση workshops

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με τη Google για τη διοργάνωση workshop και τη μεταφορά τεχνογνωσίας συμφώνησαν ο ΥΠΑΑΝ κ. Ν. Δένδιας και εκπρόσωποι της εταιρείας

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου με τον κ. Nicklas Lundblad, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της Google στην E.E. και με τον κ. Διονύση Κολοκοτσά, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της εταιρείας στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση συζητήθηκε η Εθνική Στρατηγική για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την ψηφιακή καινοτομία και συμφωνήθηκε η συνεργασία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας με την Google για τη διοργάνωση workshops, με αντικείμενο τη μεταφορά τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον τομέα της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών και ενίσχυσης ψηφιακών δράσεων τόσο των νεοφυών όσο και των αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων.

Οι εκπρόσωποι της Google ενημερώθηκαν για τις νομοθετικές δράσεις που προωθεί το ΥΠΑΑΝ για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την ενθάρρυνση των καινοτόμων πρωτοβουλιών, που αποσκοπούν στην αλλαγή του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας. Επίσης, οι εκπρόσωποι της Google αναγνώρισαν ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Ελλάδας την υψηλή ποιότητα και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Συζητήθηκε ακόμη η δραστηριότητα του «Alliance for Growth», μιας πρωτοβουλίας με τη συμμετοχή ελληνικών και διεθνών εταιρειών διαφόρων κλάδων (μεταξύ των οποίων και η Google), με στόχο την υποβολή προτάσεων για την ενίσχυση την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας. Σημειώνεται, ότι ο κ. Δένδιας είχε συμμετάσχει στη συνάντηση εργασίας του Alliance for Growth, η οποία πραγματοποιήθηκε στις αρχές Ιούλιου στην Αθήνα.

 

>>>•<<<

✎ ✎ ✎ Δείτε ακόμη…

 

Related posts