3 Αυγούστου 2020

Breaking News

Εντοπίστηκε κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Εντοπίστηκε κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε κατάστημα, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για τον έλεγχο και τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε χθες Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019, κατάστημα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ημεδαπός και αλλοδαπή ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος καθώς και τρεις ημεδαποί παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για –κατά περίπτωση- παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι στον χώρο είχαν εγκατασταθεί συνολικά (25) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε (3) από τους οποίους κατελήφθησαν οι πελάτες – παίκτες να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια καθώς και ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποτελούσε το κέντρο διαχείρισης και ελέγχου (server).

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

· (25) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,

· κεντρική μονάδα (server) με τα παρελκόμενά της και

· (3) ειδικά τηλεχειριστήρια, που επέτρεπαν την αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός από τους συλληφθέντες παίκτες εκκρεμούσαν (4) καταδικαστικές αποφάσεις, για τις οποίες θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

11/4ου: Σεμινάριο για τις Φορολογικές Δηλώσεις. Δείτε και τις Προσφορές

○>>>xΧΧx•xXΧx<<<○

Το ποίημα λέγει,
προσπαθεί να πει.
Κι αν δεν πιάσεις το νόημα
είναι φιλικό σε περιμένει,
έως ότου νιώσεις
τον γλυκό του ανασασμό.
Ένα ποίημα δεν θανατώνει το κακό!
Είναι βρεφοδόχος η καλλίστη
για το ξεπέταγμα της ζωής.
[Ανδρέας Λίτος]
#PoetryIsNotDead

Related posts