4 Μαΐου 2024

Ευκλ. Τσακαλώτος για το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών

Ευκλ. Τσακαλώτος για το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών

Ευκλ. Τσακαλώτος για το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών. Ο Υπουργός Οικονομικών έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το θεσμό των Συνεταιριστικών Τραπεζών:Ευ. Τσακαλώτος

Στρατηγική επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης, είναι η στήριξη του θεσμού των συνεταιριστικών τραπεζών, ο οποίος υποστηρίζει πρωτίστως τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις της ελληνικής περιφέρειας και την τοπική ανάπτυξη.

Βούληση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ο συνεταιριστικός τραπεζικός κλάδος να ενισχυθεί μέσω μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής αναδιοργάνωσης, με κύριους άξονες τη δημιουργία ισχυρότερων σχημάτων, την κεντροποίηση λειτουργιών και συστημάτων με βάση τις βέλτιστες διεθνώς πρακτικές.

Στην κατεύθυνση αυτή, στις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης περιλαμβάνεται η ένταξη των συνεταιριστικών τραπεζών στην ανακεφαλαιοποίηση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

>>><<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

 Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

 ΙΚΑ, Εγκύκλιος 36: Κοινοποίηση διατάξεων του άρθρου 68 του Ν.4331/2015 που αφορά δυνατότητα ρύθμισης αυτοτελώς των οφειλών του νομικού προσώπου από υπευθύνους

 ΠΟΛ. 1174:Πρόσθετες Διευκρινήσεις για την Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης μετά την ψήφιση του Ν.4334/2015

 ΠΟΛ. 1169: Εφαρμογή των διατάξεων της παρ. 6 του άρθρου 76 του ν.2238/1994

 Υπ.Οικ.: Ενημέρωση και Επεξήγηση για το Νέο Ταμείο για τη δημόσια περιουσία που θα “διαδεχθεί” το ΤΑΙΠΕΔ

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts