23 Φεβρουαρίου 2024

Breaking News

Η JTI “Κορυφαίος Εργοδότης” για 8η συνεχή χρονιά

Η JTI “Κορυφαίος Εργοδότης” για 8η συνεχή χρονιά

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2020 – Για 8η συνεχή χρονιά η Japan Tobacco International Ελλάδας βραβεύθηκε ως «Κορυφαίος Εργοδότης 2020»από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης Top Employers για το άριστο εργασιακό περιβάλλον που παρέχει και τις πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού τις οποίες αναπτύσσει.

«Πρόκειται για μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη σταθερή δέσμευσή μας στην εφαρμογή των βέλτιστων πρακτικών για το ανθρώπινο δυναμικόμας», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της JTI στην Ελλάδα, κ. Victor Crespo ο οποίος προσθέτει: “Με αδιάλειπτη παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και 4 δεκαετίες και ως σοβαρός επενδυτής μακράς πνοής στη χώρα, η διάκριση αυτή μας δίνει νέα ώθηση να συνεχίσουμε τόσο τις δράσεις μας με επίκεντρο τους ανθρώπους μας όσο και την επιτυχία της εταιρείας μας».

Αξίζει να επισημάνουμε ότι, παράλληλα με τη διάκριση της εταιρείας στην Ελλάδα, η JapanTobaccoInternational έλαβε για 6η συνεχή χρονιά την πιστοποίηση του “Κορυφαίου Εργοδότη” παγκοσμίως και στις επιμέρους περιοχές της Αφρικής, της Ασίας- Ειρηνικού, της Ευρώπης, της Μ. Ανατολής, της Βόρειας Αμερικής και για πρώτη φορά στη Λατινική Αμερική.

Όπως δήλωσε ο CEO του TopEmployers, DavidPlink: “Οι εταιρείες που έχουν πιστοποιηθεί ως Κορυφαίοι Εργοδότες αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για την αφοσίωση στις ανθρωποκεντρικές πρακτικές και τη δέσμευσή τους στην ενδυνάμωση των εργαζομένων τους για ένα καλύτερο εργασιακό κόσμο“.

<><><><><><><><>

• ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ: Λογιστική – Φορολογική αντιμετώπιση – Ηλεκτρονικά Βιβλία, στις 06 Φεβρ.
• Πρακτικό σεμινάριο Διαχείρισης ψηφιακής πλατφόρμας AIRBNB, στις 07 Φεβρ.
• ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ τα Εμπόδια σε Σκαλοπάτια, στις 12 Φεβρ.
• Μάθε να ΕΠΕΝΔΥΕΙΣ – ΤΕΧΝΙΚΕΣ για κέρδη στα Χρηματιστήρια, στις 15 Φεβρ.
• ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΙ Σωστά… Πετυχαίνω Συμφέρουσες Συμφωνίες, στις 24 Φεβρ.
• ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Παραπόνων και Ψυχολογίας Πελάτη, στις 5 Μαρτ.

Related posts