20 Απριλίου 2024

ΟΑΕΕ, Εγκύκλιος 17, περί των Οφειλών

ΟΑΕΕ, Εγκύκλιος 17, περί των Οφειλών

ΟΑΕΕ, Εγκύκλιος 17, περί των Οφειλών. Αυτοδικαίως οι παλαιές οφειλές άνω των €15.000 στις 100 δόσεις. ΟΑΕΕ

Όπως αναφέρει η Εγκύκλιος 17 του ΟΑΕΕ με ημερομηνία 4 Αυγούστου 2015, Οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στον προσωρινό διακανονισμό του άρθρου 48 του ν.3943/2011, όπως ισχύει, και τηρούν τους όρους αυτού, και εφόσον το υπόλοιπο ύψος της οφειλής τους είναι άνω των €15.000, εντάσσονται αυτοδίκαια για το υπόλοιπο της οφειλής στην παρούσα ρύθμιση σε 100 δόσεις, εκτός αν με αίτησή τους που υποβάλλεται μέχρι 31/7/2015 ζητήσουν την υπαγωγή σε μικρότερο αριθμό δόσεων.

Διαβάστε περί του Πεδίου Εφαρμογής, τις Βασικές Οδηγίες, τις Ενέργειες και Διαδικασία, περί της Επιλογής Μικρότερου Αριθμού Δόσεων, των Ρυθμίσεων εκτός μηχανογραφικού συστήματος, περί του δικαιώματος Κατώτερης Κατηγορίας και περί του Πιστοποιητικού Οφειλής, ήτοι όλα τα θέματα που αναπτύσσει η Εγκύκλιος 17 του ΟΑΕΕ, από την ίδια την Εγκύκλιο, εδώ.

(Γνωρίζετε ότι στο site μας, taxcoach.gr, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και συγκεντρωμένα όλα τα «χρηστικά» όπως ΠΟΛ., Εγκυκλίους κ.λπ. στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας, που αναφέρεται ως «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤAXCOACH.GR»; Μάλιστα έχει και “κουμπί” αναζήτησης, που μπορείτε να βάλετε τον αριθμό της ΠΟΛ. ή κάποια χαρακτηριστική λέξη και να αναζητήσετε αποτελέσματα)

>>><<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

 Το Υπ.Οικ. για τις Φορολογικές Δηλώσεις, ανέφερε…

  ΓΓΔΕ: Παράταση για τις Καταστάσεις που υποβάλλονταν με την Εκκαθαριστική Δήλωση ΦΠΑ

 ΟΓΑ: Καταβολή Οικογενειακών Επιδομάτων Β’ Τριμήνου 2015

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts