27 Μαρτίου 2020

Breaking News

Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων για τις 2 δράσεις

Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων για τις 2 δράσεις

Παράταση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων Τουριστικών ΜΜΕ

Η θετική εξέλιξη της πορείας των διαπραγματεύσεων για την αξιολόγηση του προγράμματος στήριξης και η έναρξη της συζήτησης για το δημόσιο χρέος, έχει ως αποτέλεσμα τη διαρκώς αυξανόμενη εμπιστοσύνη στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, κάτι το οποία αντανακλάται, μεταξύ άλλων, και στην μεγάλη αύξηση της ανταπόκρισης των ενδιαφερομένων για συμμετοχή στις νέες δράσεις του ΕΣΠΑ 2014-2020, που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες. Το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού έχει δεχτεί μεγάλο πλήθος αιτημάτων από παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς αλλά και υποψηφίους επενδυτές για παράταση της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των επενδυτικών σχεδίων.

Για τον λόγο αυτό, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» συνολικού προϋπολογισμό 78 εκατ. ευρώ τον α’ κύκλο, παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.

Επιπλέον, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης των επιχειρηματικών σχεδίων για τη δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» συνολικού προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ – σε έναν μοναδικό κύκλο για τη διευκόλυνση της τουριστικής περιόδου – παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.

από το Γραφείο Τύπου

Δελτίο Τύπου  Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 

 

Αναλυτικά:

  • Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» από 20.05.2016 παρατείνεται μέχρι την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.
  • Δράση «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» από 17.05.2016 παρατείνεται μέχρι την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 και ώρα 17:00.

 

Δείτε ακόμη:

Νεότερη αρθρογραφία για τα Προγράμματα Επιδότησης εδώ…

και

Νεότερη επιλεκτική Ειδησεογραφία εδώ…

και

Αρθρογραφία για την επαγγελματική και προσωπική σας βελτίωση εδώ…

Related posts