23 Ιουνίου 2024

Σύνδεσμος ΑΕ & ΕΠΕ: Τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν!

Σύνδεσμος ΑΕ & ΕΠΕ: Τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν!

Τα καταστήματα πρέπει να ανοίξουν!

Αθήνα, 12.01.2021. Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών & ΕΠΕ σχετικά με το ζήτημα της λειτουργίας του λιανικού εμπορίου:

Η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα με κύριο κριτήριο την υγεία των πολιτών λαμβάνοντας όμως παράλληλα υπόψη και σειρά άλλων παραγόντων που ασφαλώς περιλαμβάνουν και τις μακροπρόθεσμες συνέπειες από το κλείσιμο των επιχειρήσεων και την απώλεια εισοδήματος των εργαζομένων. Σήμερα, τα αυστηρά μέτρα έχουν αποδώσει ότι μπορούσαν να αποδώσουν, τα νέα κρούσματα μειώνονται σταθερά όπως και οι εισαγωγές στις ΜΕΘ και οι απώλειες συνανθρώπων μας. Η έναρξη των εμβολιασμών και οι συνωστισμοί των εορτών που μένουν πίσω μας αφήνουν σημαντικό περιθώριο ασφαλείας για την επανέναρξη του εμπορίου με όλα βεβαίως τα μέτρα που εξασφαλίζουν την τήρηση των υγειονομικών κανόνων.
Η θετική στάση του αρμόδιου Υπουργού αποτελεί ισχυρή ένδειξη για την αναγνώριση της σοβαρότητας της κατάστασης και τον κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης τόσο στο λιανικό εμπόριο όσο και σε όλη την παραγωγική και εφοδιαστική αλυσίδα.
Εκφράζοντας την θέση των χιλίων και πλέον μελών του, ο Σύνδεσμος ΑΕ & ΕΠΕ συντάσσεται με το καθολικό αίτημα του εμπορικού κόσμου για άμεση επανέναρξη της λειτουργίας των καταστημάτων. Οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέπουν και οι οικονομικές συνθήκες το επιβάλουν.

Χρηστικά webinars ΕΔΩ πατήστε με.

Bitcoin: Να ΕΠΕΝΔΥΣΩ ή Όχι; (βιβλίο δίγλωσσο: Αγγλικά και Ελληνικά μαζί)

LOLplus – ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Related posts