29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Άρχισε να εκτελείται το Παράλληλο Πρόγραμμα της κυβέρνησης

Άρχισε να εκτελείται το Παράλληλο Πρόγραμμα της κυβέρνησης

Η κυβέρνηση είχε υποσχεθεί παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο φαίνεται ότι αρχίζει να εφαρμόζει…
Ας δούμε τις ενδείξεις:

Περίπτωση 1
Στην Θεσσαλονίκη συνελήφθη ηλικιωμένος καστανάς – ισχυρό ράπισμα στην φοροδιαφυγή και παραοικονομία, καθώς ως γνωστό, ο πλούσιος ηλικιωμένος, παρά τα εκατομμύρια που διαθέτει, ψήνει κάστανα, ως χόμπι βέβαια και extreme sport, καθώς επιλέγει για το χόμπι του συνήθως κρύες μέρες, προκαλώντας όμως με αυτό το χόμπυ του, μεγάλη ζημιά στο Δημόσιο και στην κοινωνία. Ναι, μπορεί τη σύλληψη να την έκαναν υπηρεσίες του Δήμου αλλά η κυβέρνηση είναι που νομοθετεί και με τις πράξεις ή παραλήψεις της, χτυπάει την φοροδιαφυγή, προστατεύει ή όχι τους αδύναμους κλπ. Εύγε λοιπόν κυβέρνηση!

121215-3

 

Περίπτωση 2
Χτύπημα στην παραοικονομία, αφού εντοπίστηκε η 79χρονη στα Τρίκαλα που πουλούσε … ζαρζαβατικά. Ξανά εύγε λοιπόν κυβέρνηση που έπιασες την μεγιστάνα!

121215-4

 

Περίπτωση 3
Κατασχέθηκε σπίτι στην Αθήνα για οφειλή 1.293 ευρώ. Αυτό και αν ήταν ράπισμα στην φοροδιαφυγή. Τρισεύγε λοιπόν στην κυβέρνησή μας!

121215-2

Περίπτωση 4
Στην τέταρτη περίπτωση, βλέπουμε την προσήλωση της κυβέρνησης στο χτύπημα της φοροδιαφυγής αφού στον εν λόγω φορολογούμενο που χρωστάει το αστρονομικό ποσό του ενός λεπτού, του στείλανε ειδοποίηση για την οφειλή, δεν του δίδουν φορολογική ενημερότητα ενώ δεν αποκλείεται κιόλας, εάν δεν τακτοποιήσει την οφειλή του, να ξεκινήσουν και την διαδικασία κατασχέσεων. Και μη βιαστείτε να χλευάσετε διότι ο σοφός λαός, λέει ναι ή όχι, ότι φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι; και μάζευε κι ας είν’και ρόγες; Η κυβέρνησή μας, υπακούει στη λαϊκή σοφία…

270915

Αυτή είναι κοινωνική ευαισθησία! Συνεχίστε…

Related posts