25 Απριλίου 2024

Ένα εξαιρετικά value Σεμινάριο! – Πέμπτη 31 Μαρτίου

Ένα εξαιρετικά value Σεμινάριο! – Πέμπτη 31 Μαρτίου

Η διακίνηση προϊόντων διεθνώς, η μεταφορά τους, γίνεται κατά κύριο λόγο με την ναυτιλία. Ο ελληνικός δε στόλος, των Ελλήνων εφοπλιστών, είναι ο μεγαλύτερος στον κόσμο, παρά το μικρό μέγεθος της χώρας μας, ξεπερνώντας άλλες χώρες – ‘μεγαθήρια’ όπως ΗΠΑ, Ιαπωνία, Κίνα, Γερμανία.

Με το κύκλωμα δε της διακίνησης αγαθών, μέσω της ναυτιλίας, εμπλέκονται εκ των πραγμάτων πλήθος επαγγελματιών, όπως οι επιχειρηματίες που εισάγουν ή εξάγουν προϊόντα, εμποροπλοίαρχοι που κυβερνούν τα πλοία που εκτελούν τις μεταφορές και συνεπακόλουθες υποχρεώσεις, τραπεζικά στελέχη που εμπλέκονται στα των πληρωμών, ασφαλιστές που εμπλέκονται στα της ασφάλισης, δικηγόροι που εμπλέκονται στα των συμφωνιών, λογιστές που εμπλέκονται στην λογιστική παρακολούθηση των διακινήσεων, μεταφορείς που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία μεταφοράς, που θα περιλαμβάνει και χερσαία καθώς και άλλα. Είναι πραγματικά πλήθος των εμπλεκόμενων.

Στο παρακάτω λοιπόν Σεμινάριο, θα μάθετε πως λειτουργούν οι ναυτιλιακές μεταφορές – chartering, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν επιχειρηματίες και όλοι οι παραπάνω επαγγελματίες, καθώς εάν γνωρίζουν τα μυστικά του, θα μπορούν να είναι ισχυρότεροι στην εργασία τους και να προωθήσουν ενεργητικότερα τα συμφέροντά τους.

Επιπλέον, το εν λόγω Σεμινάριο είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο και για όσους δεν εμπλέκονται στο όλο κύκλωμα που περιγράψαμε, αλλά επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε αυτόν τον τομέα που προσφέρει πολλές προοπτικές απασχόλησης άμεσα ή έμμεσα. Θα μπορούσε φερειπείν ένας λογιστής που θέλει να διευρύνει την δραστηριότητά του και στις ναυτιλιακές εταιρίες, να το παρακολουθήσει ή ένας φοιτητής για να ενδυναμώσει τις προοπτικές απασχολησιμότητάς του.

Το Σεμινάριο γίνεται αύριο,  Πέμπτη 31 Μαρτίου και για να συμμετάσχετε, πρέπει να γραφτείτε στο παρακάτω link, κάνοντας και την σχετική κατάθεση.

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ στην ΠΡΑΞΗ – ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΝΑΥΛΩΣΕΩΝ

Related posts