29 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΟΓΑ: Χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ σε 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

ΟΓΑ: Χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ σε 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

Μέτρα προστασίας και στήριξης της αγρότισσας πολύτεκνης μητέρας από τον ΟΓΑ, αναγνωρίζοντας τον Κοινωνικό και Εθνικό της ρόλο, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. O ΟΓΑ επιβραβεύει 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, με χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ κάθε μία και προσωπικό έπαινο.

αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.

Δελτίο Τύπου

Τετάρτη 19.11.2014

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΑΓΡΟΤΙΣΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ»

Ο ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:

Με στόχο την στήριξη της αγρότισσας πολύτεκνης μητέρας και στο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής του, υλοποιεί για πρώτη φορά Πρόγραμμα Παροχής χρηματικών βοηθημάτων και βραβείων σε πολύτεκνες μητέρες, ασφαλισμένες στον ΟΓΑ.

Χθες, 18-11-2014, ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννης Βρούτσης υπέγραψε τη σχετική απόφαση με την οποία ενέκρινε το εφαρμογή του προγράμματος.

Ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης σχετικά με το Πρόγραμμα αυτό, δήλωσε: «Για πρώτη φορά ο ΟΓΑ εφαρμόζει και υλοποιεί μέτρα προστασίας και στήριξης της αγρότισσας πολύτεκνης μητέρας, αναγνωρίζοντας τον Κοινωνικό και Εθνικό της ρόλο, ιδιαίτερα στις σημερινές δυσμενείς οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες. O ΟΓΑ επιβραβεύει 450 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες, με χρηματικό βοήθημα 1.000 ευρώ κάθε μία και προσωπικό έπαινο. Ως Διοίκηση συνεχίζουμε, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της κοινωνίας, ώστε οι ασφαλισμένοι μας να νοιώθουν τον Οργανισμό, αρωγό και συμπαραστάτη τους».

Η Διοίκηση ενημερώνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να υποβάλουν αιτήσεις από 24-11-2014 μέχρι και 3-12-2014. Με νεότερη ανακοίνωση θα καθοριστούν οι προϋποθέσεις και η διαδικασία χορήγησης της παροχής αυτής.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΑ

 

 

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρει το ακόλουθο άρθρο:
✎ Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

• Ενδιαφέροντα Σεμινάρια!

Άλλες ενδιαφέρουσες Ειδήσεις…

Related posts