19 Μαΐου 2024

Ανάπτυξη της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού παραβόλου για χρήση σε ΚΤΕΟ

Ανάπτυξη της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού παραβόλου για χρήση σε ΚΤΕΟ

Ανάπτυξη της υπηρεσίας του ηλεκτρονικού παραβόλου για χρήση σε ΚΤΕΟ. Από το Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, την Γενική Δ/νση Οδικής Ασφάλειας, δημοσιοποιήθηκε Εγκύκλιος με το παραπάνω θέμα.ΠΟΛ.

Η Εγκύκλιος έχει Aριθ. Πρωτ. οικ. 22403/2014 και ημερομηνία δημοσιοποίησης 6 Απριλίου 2015.
Αναφέρει δε, ότι στα πλαίσια της υλοποίησης της πλήρους κατάργησης των επιτόπιων πληρωμών στα ταμεία των ∆.Ο.Υ. και της ψηφιοποίησης των συναλλαγών µε τους πολίτες, έχει θέσει σε λειτουργία την εφαρμογή «e-Παράβολο». Στην εφαρμογή έχουν πλέον ενταχθεί και τα παράβολα για τη διαδικασία του τεχνικού ελέγχου των οχημάτων.

Από τις 12-3-2015, η εφαρμογή του e-Παράβολο λειτουργεί πιλοτικά σε τρία ΚΤΕΟ (διαβάστε στην ίδια την Εγκύκλιο, σε ποια).

Μετά την ολοκλήρωση της πιλοτικής λειτουργίας που θα διαρκέσει λίγες εβδομάδες, θα ξεκινήσει καθολικά η λειτουργία της εφαρμογής σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ της χώρας. Παράλληλα, θα εξακολουθήσουν να χρησιμοποιούνται τα ειδικά έντυπα παράβολα, µέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων αποθεμάτων τους, και τα διπλότυπα είσπραξης τύπου Α’ και τύπου Β’ µέχρι την πλήρη κατάργησή τους.

Διαβάστε ολόκληρη την Εγκύκλιο, εδώ.

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες 

Αὐξημένη Γνώση = Αὐξημένη Ἀνταγωνιστικότητα!

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Γιατί να επενδύσω;

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts