18 Ιουλίου 2024

Aναζήτησε νέους πελάτες τώρα…

Aναζήτησε νέους πελάτες τώρα…

Ξεπέρασε τις φοβίες σου και αναζήτησε νέους πελάτες τώρα – 5 απλά Βήματα

Είναι αλήθεια πως το στάδιο της διαδικασίας πώλησης που όλοι οι πωλητές απεχθάνονται είναι η προσπάθεια για αναζήτηση νέων πελατών. Είναι εντυπωσιακό το πόσοι επαγγελματίες πωλήσεων χάνουν τον ενθουσιασμό τους εξαιτίας της οικονομίας και αδυνατούν να παρακινήσουν τον εαυτό τους να σηκώσουν το τηλέφωνο και να βρουν πελάτες.

Η πραγματικότητα είναι πως υπάρχει ακόμα δουλειά στην αγορά. Σίγουρα είναι μειωμένη σε σύγκριση με μερικά χρόνια πριν και είναι σαφές πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και κόπος μέχρι να την εντοπίσεις.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στους περισσότερους επαγγελματίες είναι να παρακινήσουν τον εαυτό τους να ξεκινήσει. Άπαξ και γίνει η αρχή τότε παίρνει η δουλειά μια ροή και δεν έχουν κάποιο πρόβλημα. αναζήτησε νέους πελάτες

Ορίστε λοιπόν πέντε εύκολα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις προκειμένου να ανεβάσεις τη διάθεσή σου και να ξεκινήσεις την αναζήτηση:
•Στάση του σώματος:

Υιοθέτησε μια στάση που σου προσδίδει αυτοπεποίθηση. Το σώμα και το μυαλό σου είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Αν κατσουφιάζεις, αισθάνεσαι πεσμένος αυτό θα είναι φανερό και στο τηλεφώνημά σου. Τι μπορείς να κάνεις; Χαμογέλα και κράτα το σώμα σου σε ορθή δυναμική στάση.
•Εξάσκηση επικοινωνίας:

Τώρα που έχεις τη σωστή φυσιολογία ξεκίνα να κάνεις πρόβα το σενάριο επικοινωνίας σου. Σκοπός δεν είναι να το μάθεις απέξω, αλλά να είσαι προετοιμασμένος τι θα πεις σε διαφορετικές περιπτώσεις.
•Κάνε μερικά τηλεφωνήματα:

Όρισε ένα μικρό στόχο τηλεφωνημάτων και απλά ξεκίνα.
•Επιβράβευση:

Αφού πετύχεις το στόχο σου κάνε μια παύση και αναλογίσου τα αποτελέσματα των επικοινωνιών σου. Επιβράβευσε τον εαυτό σου και εντόπισε τα δυνατά σου σημεία καθώς και τι χρειάζεται να βελτιώσεις.
•Επανάληψη:

Επανέλαβε μέχρι να επιτύχεις την πώληση, επιβράβευσε πάλι τον εαυτό σου για την προσπάθεια και ξεκίνα το επόμενο τηλεφώνημα.

Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην έχεις ανεβασμένη διάθεση για να πετύχεις στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον. Μην ξεχνάς πως η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός είναι το κύριο σου όπλο που θα σε βοηθήσει να κάνεις τη διαφορά.

Οπότε ξεκίνα τώρα: Δυναμική στάση, εξάσκηση, εκτέλεση, επιβράβευση και επανάληψη. Η πιο δυνατή συνταγή της επιτυχίας.

πηγή proudsalespro.gr

 

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε
✎ Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

 Εἶστε ἀνταγωνιστικός ἐπαγγελματίας ( = ἐπαρκῶς καταρτισμένος καὶ ἐνημερωμένος);

Διαβάστε ακόμα…

 

Related posts