28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Ανοίγουν οι λαϊκές αγορές, ανεστάλη η απεργία

Ανοίγουν οι λαϊκές αγορές, ανεστάλη η απεργία

Ανοίγουν οι λαϊκές αγορές, ανεστάλη η απεργία: Κανονικά θα λειτουργήσουν από σήμερα Τετάρτη, οι λαϊκές αγορές σε όλη τη χώρα, αφού οι Ομοσπονδίες του κλάδου, στην έκτακτη συνεδρίαση τους το απόγευμα της Τρίτης, αποφάσισαν ομόφωνα να αναστείλουν την απεργία διαρκείας.Ανοίγουν οι λαϊκές αγορές

Καθοριστικό ρόλο σ’ αυτό έπαιξε τόσο η στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης όσο και η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσει το επίμαχο άρθρο του διαχωρισμού και κληρώσεων των θέσεων, διασφαλίζοντας τις ήδη υπάρχουσες θέσεις πάγκων των λαϊκών αγορών και την εξ ολοκλήρου μεταφορά των Οργανισμών λαϊκών αγορών στις οικείες περιφέρειες, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται.

Μάλιστα, οι Ομοσπονδίες συγχαίρουν και ευχαριστούν τον εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Μ. Κασσή, για την κίνηση του να καταψηφίσει το σχετικό άρθρο.

Τονίζεται πάντως “ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για να ανατραπούν και οι υπόλοιπες ρυθμίσεις που θίγουν τις λαϊκές αγορές και θα επιμείνουν ώσπου η πολιτεία να φτιάξει ένα θεσμικό πλαίσιο που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πατρίδας, των καταναλωτών και των παραγωγών”.

Related posts