25 Απριλίου 2024

Απάτη σχετική με διάσημους και το bitcoin

Απάτη σχετική με διάσημους και το bitcoin

Τις τελευταίες ημέρες (μέσα Δεκεμβρίου 2019) κυκλοφορούν στο facebook, social media αλλά και σε άλλες σελίδες στο internet γενικότερα, αναρτήσεις, βασικά πληρωμένες (δηλαδή διαφημίσεις), που αναφέρουν ότι διάφοροι διάσημοι (Έλληνες ή και ξένοι), χρησιμοποίησαν κάποια πλατφόρμα, που επενδύει αυτόματα στο bitcoin, και βγάζουν πολλά λεφτά.

Τα post αυτά, παραπέμπουν σε Σελίδα, που παρουσιάζει φωτογραφίες των διασήμων, που λέει ότι σε συζητήσεις τους, ανέφεραν ότι κέρδισαν πολλά χρήματα από την εν λόγω πλατφόρμα, που επενδύει κανείς σε bitcoin. Από κάτω δε, έχει και σχόλια διάφορων χρηστών (ψεύτικα), που ο ένας λέει στον άλλον, πως έβγαλε πολλά και εύκολα λεφτά.

Είναι ΑΠΑΤΗ. Χρησιμοποιούν τα ονόματα γνωστών (εν αγνοία τους) και λένε ψέματα, ότι δήθεν οι τάδε γνωστοί τοποθετήθηκαν σε μια πλατφόρμα και κέρδισαν πολλά και εύκολα, μέσω τοποθετήσεων με αλγόριθμους στο bitcoin. Μακριά, διότι θα σας κλέψουν τα χρήματα.

Στην Ελλάδα π.χ. έχουν χρησιμοποιήσει έως τώρα, τα ονόματα των Πέτρου Κωστόπουλου, Κρατερού Κατσούλη, Κατερίνας Καραβάτου και ενδέχεται να έχουν χρησιμοποιήσει ονόματα και άλλων γνωστών παρομοίως, που να μην τα έχουμε δει. Μπορεί να χρησιμοποιούν και ονόματα ξένων γνωστών.

Εάν θέλετε σοβαρή ενημέρωση για το bitcoin, αλλά και για άλλα cryptos, διαβάστε πριν τοποθετηθείτε/επενδύσετε, το δίγλωσσο (αγγλικά και ελληνικά μαζί) βιβλίο:
[Μάλιστα τώρα στις εορτές, είναι με μεγάλη έκπτωση -52%, για λίγες μέρες έως τα Χριστούγεννα]
Bitcoinvest or Not? Answers to Crucial Questions.
…for those, considering investing in bitcoin and other cryptos too.
Βρείτε το ΕΔΩ, στο amazon.

 

Related posts