29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Από 12 ως και 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τους ΒΝΣ του ΟΑΕΔ

Από 12 ως και 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τους ΒΝΣ του ΟΑΕΔ: Ξεκινάει σήμερα και έως το τέλος Ιουνίου, η περίοδος υποβολής αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ.Από 12 ως και 30 Ιουνίου η υποβολή αιτήσεων για τους ΒΝΣ του ΟΑΕΔ

  • Στους παιδικούς σταθμούς του Οργανισμού, γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως 4,5 ετών. Η φιλοξενία των βρεφών – νηπίων είναι δωρεάν (ανταποδοτικό πρόγραμμα στους δικαιούχους). 
  • Παρέχεται σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό καθημερινά).  
  • Στους Σταθμούς, εφαρμόζεται ημερήσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που εξασφαλίζει την αρμονική ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών.

Η λειτουργία των Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών του ΟΑΕΔ, ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2014 και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους. Λειτουργούν επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα ως και Παρασκευή και το ωράριό τους είναι από τις 6:45 ως τις 16:00.

Οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί διακόπτουν τη λειτουργία τους για τις θερινές διακοπές το μήνα Αύγουστο και όλο το παιδαγωγικό και βοηθητικό προσωπικό λαμβάνει υποχρεωτικά την ετήσια κανονική του άδεια (taxcoach.gr). Επίσης διακόπτεται η λειτουργία τους από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και την 5η Ιανουαρίου, από τη Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή του Θωμά, καθώς και κατά τις επίσημες αργίες των Δημοσίων Υπηρεσιών και τις τοπικές εορτές.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά περί των κριτηρίων και διαδικασίας επιλογής, στο κάτωθι link:
Κριτήρια και Διαδικασίες Επιλογής

Related posts