26 Απριλίου 2024

Αύξηση πελατολογίου με Λύσεις online προώθησης

Αύξηση πελατολογίου με Λύσεις online προώθησης

Αύξηση πελατολογίου – Λύσεις online προώθησης

Το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση που έχει ως στόχο την αύξηση του πελατολογίου της. Πως όμως μπορείτε να προσελκύσετε νέους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας σας;Αύξηση πελατολογίου

Αποστολή newsletter

Αρχικά μπορείτε να στείλετε ένα ενημερωτικό newsletter σε εν δυνάμει πελάτες σας στο οποίο θα τους ενημερώνετε για νέες υπηρεσίες και προϊόντα, τρέχουσες προσφορές κ.τ.λ. Καλό θα ήταν εκτός από τα προηγούμενα να περιλαμβάνονται και χρήσιμες πληροφορίες όπως σχετικά άρθρα που θα βοηθούσαν τους πελάτες σας να λύσουν κάποιες απορίες τους. Ζητήστε λοιπόν από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να γίνουν συνδρομητές του newsletter σας και δείτε την πελατειακή σας βάση να αυξάνεται.

Χρήση social media

Μέσω των social media ιστοσελίδων μπορείτε να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση και να κρατάτε συνεχώς επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα σας.

Διαφήμιση της ιστοσελίδας σας

Η προβολή της ιστοσελίδας μπορεί να γίνει όχι μόνο διαδικτυακά (π.χ. Google Adwords) αλλά και με τους παραδοσιακούς τρόπους όπως για παράδειγμα οι επαγγελματικές κάρτες και τα φυλλάδια. Φροντίστε να ενημερώσετε τους πελάτες σας για την νέα σας ιστοσελίδα και για τα όσα μπορούν να κερδίσουν αν την επισκεφτούν (π.χ. πρόσβαση σε προσφορές, ενημέρωση για νέα προϊόντα κτλ).

Affiliate Marketing – Ζητήστε από υπάρχοντες πελάτες να σας προτείνουν

Προσφέρετε εκπτώσεις και δώρα σε υπάρχοντες πελάτες σας που σας πρότειναν σε νέες επιχειρήσεις και σας έφεραν έτσι νέους πελάτες. Αν οι πελάτες σας μείνουν ευχαριστημένοι θα σας φέρνουν με την σειρά τους νέους πελάτες με σκοπό να επωφεληθούν και οι ίδιοι από μελλοντικές προσφορές στις υπηρεσίες σας.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης

Όσο καλύτερη θέση έχετε στα αποτελέσματα αναζήτησης των μηχανών αναζήτησης τόσο περισσότερους επισκέπτες θα έχετε στην ιστοσελίδα σας άρα και περισσότερους εν δυνάμει πελάτες. Αν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης τότε χάνετε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρηστών που ίσως ψάχνουν τα δικά σας προϊόντα αλλά επιλέγουν αυτά των ανταγωνιστών σας επειδή απλά δεν μπόρεσαν να σας βρουν.

πηγή dscreative.gr

 

>>>•<<<

Διαβάστε ακόμη…

«Αναδείξτε» την επιχείρηση σας online και ξεχωρίστε!

10 Must-Apply Personality Development Tips For Success

 

Related posts