7 Μαΐου 2024

Βίντεο: Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη

Βίντεο: Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη

Βίντεο: Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη, μετά τη σημερινή συνάντησή τους. Έγινε η σημαντική συνάντηση μεταξύ των υπουργών οικονομικών της Γερμανίας και της Ελλάδος.Βίντεο: Οι δηλώσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη

Βέβαια, αποτέλεσμα προφανώς δεν θα έβγαινε, καθώς όπως είναι γνωστό, οι Γερμανοί εμμένουν με σκληρή στάση σε μια θέση ‘Όχι σε όλα’, σε ότι προτείνει η ελληνική πλευρά για αλλαγή της προσέγγισης του προβλήματος.

Μην ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί (εννοώντας την κυβέρνηση της Μέρκελ και τον κ. Σόιμπλε), όπως έχουν δημοσιοποιηθεί από έγκυρες πηγές στην τελευταία διετία, όπως π.χ. από τον πρώην υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ που συμμετείχε στις διαδιασίες, οι Γερμανοί λοιπόν ήταν αυτοί που υιοθέτησαν μια αυστηρότατη στάση απέναντι στην Ελλάδα που ήταν η πρώτη χώρα που έδειξε οικονομικά ευάλωτη – η στάση των Γερμανών ήταν σκληρότερη από αυτή του ΔΝΤ που είναι παραδοσιακά σκληρό – προκειμένου να νουθετήσουν τα “κακά παιδιά” της Ευρωζώνης.

Σίγουρα η διαδικασία των διαπραγματεύσεων θα είναι μακρά και σκληρή, μην έχει κανείς αμφιβολία περί αυτού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, τις δηλώσεις των υπουργών:

Εμείς ως TaxCoach, θα σχολιάσουμε ότι ο Έλληνας υπουργός στάθηκε απέναντι στον ‘πολύ’, αυστηρό και συντηρητικό Σόιμπλε, “στα ίσα”, κάτι που για πρώτη συνάντηση είναι σημαντικό, διότι αν μη τι άλλο, κερδίζεις τον σεβασμό του ‘αντιπάλου’.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Σκέψεις για τη νέα ελληνική κρίση
✎ Συγχαρητήρια Μέρκελ στον Αλ.Τσίπρα, «αναλαμβάνετε σε δύσκολους καιρούς»
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Related posts