28 Μαρτίου 2024

Breaking News

Δήλωση Τάσου Πετρόπουλου σχετικά με αναφορά της ΝΔ για παρέμβαση στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συντάξεων

Δήλωση Τάσου Πετρόπουλου σχετικά με αναφορά της ΝΔ για παρέμβαση στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συντάξεων

Δήλωση Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσου Πετρόπουλου

«Εθισμένος στα ψεύδη, ο κ. Βρούτσης δεν θα μπορούσε να μην «τιμήσει» την Πρωταπριλιά. Χθες, με ένα ακόμη ψέμα επιχείρησε να υπονομεύσει το δημόσιο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και να κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτό.

Καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει στο ηλεκτρονικό πρωτόκολλο συντάξεων. Καμία αίτηση συνταξιοδότησης δεν έχει διαγραφεί. Τεχνικά δεν θα μπορούσε να συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Οι αιτήσεις συνταξιοδότησης είτε διεκπεραιώνονται με την έκδοση συνταξιοδοτικών αποφάσεων είτε απορρίπτονται επειδή δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις είτε η επεξεργασία τους βρίσκεται σε αναστολή επειδή ελλείπουν αναγκαία δικαιολογητικά και στοιχεία, τα οποία και ζητούνται από τους ασφαλισμένους. Για κάθε μία από τις περιπτώσεις αυτές, ο ασφαλισμένος ενημερώνεται και έχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αίτησής του.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό ο κ. Βρούτσης ακόμη και να αναφέρεται στις εκκρεμείς αιτήσεις συνταξιοδότησης. Τα γεγονότα είναι αμείλικτα όση λάσπη και αν εκτοξεύει.

Η ΝΔ άφησε απλήρωτες 400.000 συνταξιοδοτικές παροχές. Η σημερινή Κυβέρνηση έχει εκδώσει 826.674 συνταξιοδοτικές παροχές και έχει μειώσει κατά 72% τις εκκρεμότητες.

11/4ου: Σεμινάριο για τις Φορολογικές Δηλώσεις. Δείτε και τις Προσφορές

○>>>xΧΧx•xXΧx<<<○

Σε ποιαν έκσταση απάνω σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες τα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το `χει δει…
[Νίκος Παπάζογλου]
#PoetryIsNotDead

Related posts