29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Δίμηνη Τεχνική Παράταση του Προγράμματος Στήριξης προς την Ελλάδα

Δίμηνη Τεχνική Παράταση του Προγράμματος Στήριξης προς την Ελλάδα

Δίμηνη Τεχνική Παράταση του Προγράμματος Στήριξης προς την Ελλάδα, αποφάσισε το Eurogroup. Οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του Ευρώ, επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες ενεργοποίησης της προληπτικής πιστωτικής γραμμής και τους όρους της εποπτείας.Δίμηνη Τεχνική Παράταση του Προγράμματος Στήριξης προς την Ελλάδα

Ο επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ δήλωσε ότι η Τρόικα ενημέρωσε το Eurogroup ότι υπάρχει ορισμένη πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αν και δεν είναι επαρκής για την ολοκλήρωση της Αξιολόγησης μέχρι το τέλος του 2014.

Στο Twitter ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ανάφερε ότι «Η Κομισιόν δεσμεύεται να υποστηρίξει την Ελλάδα στο να συνεχίσει τη διαδικασία της απαραίτητης αλλαγής και του εκσυγχρονισμού της οικονομίας της».

081214-3

Η πιστωτική γραμμή προς τη χώρα μας, θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των μεταρρυθμίσεων αλλά και από τις σχετικές εγκρίσεις από τα κοινοβούλια των επιμέρους χωρών της Ευρωζώνης.

Μετά και από την παραπάνω εξέλιξη, αύριο Τρίτη, επιστρέφουν στην Αθήνα τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα και λίγες μέρες μετά, θα έλθουν και οι επικεφαλής της.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
Ευκαιρίες Επιδότησης προσεχώς
Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

Προσθέτουμε τὸ εὖ στὸ ἐπιχειρεῖν σας!

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts