2 Ιουλίου 2024

Διαψεύδονται τα περί παραίτησης Βαρουφάκη

Διαψεύδονται τα περί παραίτησης Βαρουφάκη

Διαψεύδονται τα περί παραίτησης Βαρουφάκη. Ορισμένα μέσα ενημέρωση στο εξωτερικό είχαν αναφέρει ότι επρόκειτο να παραιτηθεί ο υπ.οικ. Γιάνης Βαρουφάκης.Διαψεύδονται τα περί παραίτησης Βαρουφάκη

Συγκεκριμένα η γερμανική Bild είχε αναφέρει από κυβερνητική ελληνική πηγή, ότι ήταν θέμα χρόνου για να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης και ότι η απόφαση είναι ειλημμένη.

Και τις φήμες αυτές, τροφοδοτούσαν τρόπος του λέγειν, μια low profile παρουσία του υπουργού σε συνεντεύξεις κ.λπ., κάτι που βέβαια δεν μας έχει συνηθίσει. Ο Βαρουφάκης επίσης ακύρωσε μια εμφάνισή του σε Συνέδριο στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα και ήταν εμφανώς απών, όταν ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ταξίδεψε στις Βρυξάλλες και μετά στο Βερολίνο για κρίσιμες συνομιλίες όσον αφορά την εξασφάλιση οικονομικής βοήθειας.

Όμως νέα δημοσιεύματα, επικαλούμενα επίσης ελληνικές κυβερνητικές πηγές, αναφέρουν σήμερα ότι τα περί παραίτησης Βαρουφάκη δεν ευσταθούν.

Εμείς ως TaxCoach, θα εκτιμήσουμε ότι τα περί παραίτησης δεν μπορεί να ευσταθούν, καθώς ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι αφενός εξαιρετικά δημοφιλής, αφετέρου αποτελεσματικός στην διαμόρφωση μιας σκληρής στάσης για λογαριασμό της Ελλάδος, που μέχρι στιγμής καλό μας έχει κάνει αφού δεν έχουν ληφθεί νέα υφεσιακά μέτρα.
Άλλωστε ο ίδιος, δεν θα είχε λόγους να παραιτηθεί στην παρούσα χρονική φάση, αφού θα άφηνε το έργο του ανεκπλήρωτο.
Αυτό όμως που μπορεί να συνέβη, είναι να δόθηκε εκ των άνωθεν, σύσταση για τήρηση ενός lower profile.

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Αὐξημένη Γνώση = Αὐξημένη Ἀνταγωνιστικότητα!

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Γιατί να επενδύσω;

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts