26 Απριλίου 2024

Δυο προκηρύξεις προσεχώς, για 3.610 προσλήψεις στους τομείς του Πολιτισμού και Τουρισμού

Δυο προκηρύξεις προσεχώς, για 3.610 προσλήψεις στους τομείς του Πολιτισμού και Τουρισμού

Δυο προκηρύξεις προσεχώς, για 3.610 προσλήψεις στους τομείς του Πολιτισμού και Τουρισμού. Εντός των επομένων ημερών, αναμένεται να δημοσιευτεί η νέα προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.Δυο προκηρύξεις προσεχώς, για 3.610 προσλήψεις στους τομείς του Πολιτισμού και Τουρισμού

Το ευρύτερο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, αφορά σε περίπου 20,4 χιλιάδες θέσεις απασχόλησης σε υπουργεία, περιφέρειες και αποκεντρωμένες διοικήσεις.

Οι 3.610 προσλήψεις που θα γίνουν προσεχώς, συντίθεται από 2.821 θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού, συν άλλες 789 θέσεις για τον τομέα του Τουρισμού. Το πρόγραμμα αναμένεται να ‘τρέξει’ ταχύτατα, καθώς έχουμε εισέλθει ήδη στην θερινή – τουριστική περίοδο και οι θέσεις είναι απαραίτητες εντός του πλαισίου αυτού: πολλές από τις ανωτέρω θέσεις, αφορούν σε προσωπικό γενικών καθηκόντων, όπως φύλακες αρχαιολογικών χώρων, συντηρητές έργων, οδηγοί, ενώ υπάρχουν και ειδικότητες που αφορούν σε εξειδικευμένο προσωπικό.

Από τις 3.610 συνολικά προσλήψεις, ποσοστό 20% θα αφορά σε Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), 13% σε Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), 51% σε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και 16% σε Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ).

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες – πάντα πρόσφατα ενημερωμένες

Διαφημιστείτε στο TaxCoach.gr. Επικοινωνήστε μαζί μας, στο info@taxcoach.gr, για να ακούσετε την πρότασή μας.

✎ Ε.Λ.Π. -12ωρο επίκαιρο Σεμινάριο την Τετάρτη και Πέμπτη!
✎ Αφορολόγητα τα επιδόματα του ΟΑΕΔ, εφόσον…
✎ Το ΤΑΠ πρόκειται να πληρώσει 80 εποχικές θέσεις
✎ Ευκαιρίες απασχόλησης στον ΟΤΕ
✎ Διαγωνισμός ΑΣΕΠ για πλήρωση 465 θέσεων μονίμων, κλάδου Π.Ε. Εφοριακών, στη ΓΓΔΕ

Related posts