1 Ιουλίου 2024

Εγκύκλιος ΙΚΑ, περί ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών

Εγκύκλιος ΙΚΑ, περί ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών

Εγκύκλιος ΙΚΑ, περί ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών. Δημοσιοποιήθηκε από το ΙΚΑ, η Εγκύκλιος 14, με Αρ. Πρωτ. Γ36/02/70 και ημερομηνία 26/3/2015.Εγκύκλιος ΙΚΑ, περί ρύθμισης ασφαλιστικών οφειλών

Με την εν λόγω Εγκύκλιο, το ΙΚΑ κοινοποιεί τις διατάξεις του άρθρου 28 του Ν. 4321/2015 (ΦΕΚ 32/τ. Α721-3-2015) «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας», με τις οποίες θεσπίζεται μεταβατικό πλαίσιο ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών προς τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην ΝΑΤ, και γνωρίζει τα σχετικά για την εφαρμογή τους, που περιλαμβάνουν:

Έκταση Εφαρμογής – Προϋποθέσεις Υπαγωγής, Ποιοι εντάσσονται και ποιοι όχι, Όροι της Ρύθμισης, Διαδικασία υπαγωγής στη Ρύθμιση, Προεξόφληση της Ρύθμισης, Απώλεια της Ρύθμισης, Αναστολή Αναγκαστικών Μέτρων – Ασφαλιστική Ενημερότητα κ.ά..

Διαβάστε αναλυτικά την Εγκύκλιο, εδώ.

(Γνωρίζετε ότι στο site μας, taxcoach.gr, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και συγκεντρωμένα όλα τα «χρηστικά» όπως ΠΟΛ., Εγκυκλίους κ.λπ. στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας, που αναφέρεται ως “ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤAXCOACH.GR’; Μάλιστα έχει και “κουμπί” αναζήτησης, που μπορείτε να βάλετε τον αριθμό της ΠΟΛ. ή κάποια χαρακτηριστική λέξη και να αναζητήσετε αποτελέσματα)

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Γιατί να επενδύσω;

•  Ἡ αὐξημένη γνώση σημαίνει αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα!

Ευκαιρίες Καριέρας – (ενημερωμένο έως 24/3/2015)

Related posts