14 Μαΐου 2024

Εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομίας για τη Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων

Εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομίας για τη Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων

Εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομίας για τη Ρύθμιση Οφειλών Υπερχρεωμένων, όπως το σχετικό πλαίσιο τροποποιήθηκε βάσει του νέου Μνημονίου.

Το Υπουργείο Οικονομικών, Υποδομών, Ναυτιλίας και τουρισμού εξέδωσε με ημερομηνία 20/8/2015 και Αριθ. πρωτ.: 7698, Ερμηνευτική Εγκύκλιο στο Ν. 3869/2010 «Ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις» (Α΄130), όπως τροποποιήθηκε με τα άρθρα 1 έως 4 του Κεφαλαίου Α της υποπαραγράφου Α4 της παραγράφου Α΄ του Μέρους Β΄ του ν. 4336/2015 «Συνταξιοδοτικές διατάξεις – Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης» (Α΄ 94).

Διαβάστε για όλες τις αλλαγές και τροποποιήσεις σε ένα θέμα που αφορά, δυστυχώς, πάρα πολλούς πολίτες εντός της ελληνικής κοινωνίας.

Μελετήστε ολόκληρη την χρήσιμη Εγκύκλιο (Αριθ. πρωτ.: 7698 – 20/8/2015), αναλυτικά, εδώ.

(Γνωρίζετε ότι στο site μας, taxcoach.gr, μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και συγκεντρωμένα όλα τα «χρηστικά» όπως ΠΟΛ., Εγκυκλίους κ.λπ. στο κάτω μέρος της κεντρικής μας σελίδας, που αναφέρεται ως «ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤAXCOACH.GR»; Μάλιστα έχει και “κουμπί” αναζήτησης, που μπορείτε να βάλετε τον αριθμό της ΠΟΛ. ή κάποια χαρακτηριστική λέξη και να αναζητήσετε αποτελέσματα)

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

 

Related posts