29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 04/05/17

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 04/05/17

Τα σημαντικά νέα της Πέμπτης 4 Μαΐου 2017, τάχιστα, με μια ματιά:

Ε λ λ ά δ α

Ο Κυρ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θα ψηφίσει μέτρα και αντίμετρα και προκάλεσε την κυβέρνηση στην άμεση διανομή του 0,5% του ΑΕΠ, αφού είναι σίγουρη ότι θα πιάσει τους στόχους, έτσι ώστε να ανακάμψει και η οικονομία, πρόταση όμως που απέρριψε η κυβέρνηση.

Νέο κώλυμα στην επένδυση του Ελληνικού από το Υπ. Πολιτισμού. Κτίρια της περιοχής χαρακτηρίζονται διατηρητέα.

Barclays: Εξαιρετικά δύσκολο να μπει η Ελλάδα στο QE πριν το 2018.

Ευεπιχειρείν: αεί βέλτιστον

Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ό

Το ΑΕΠ στην ευρωζώνη αυξήθηκε 0,5% στο α΄ τρίμηνο. Ο δείκτης ΡΜΙ μεταποίησης στις 56,8 μονάδες τον Απρίλιο, που δείχνει μεγέθυνση του τομέα.

Η ανάπτυξη του τομέα μεταποίησης στη Βρετανία σε υψηλό τριών ετών.

Η Τερέζα Μέι λέει ότι ο Γιούνκερ και συν αυτώ, προσπαθούν να παρέμβουν και να επηρεάσουν τις εκλογές στην Βρετανία.

Η FED στις ΗΠΑ δεν αύξησε τα επιτόκια. Προσωρινό το ‘φρένο’ στην αμερικάνικη οικονομία. Πιθανή αύξηση επιτοκίων από Ιούνιο.

Στη Σομαλία, άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, άνοιξαν πυρ κατά οχήματος, που αγνόησε τις προειδοποιήσεις και θεωρήθηκε ότι ανήκε σε τζιχαντιστή που θα ήθελε να κάνει επίθεση, για να αποδειχτεί ότι ανήκε σε υπουργό και βουλευτή της χώρας, ο οποίος έπεσε νεκρός.

Ο γνωστός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ προειδοποιεί ότι οι άνθρωποι πρέπει να βγουν εκτός Γης, στα επόμενα 100 χρόνια, για να επιβιώσει ως είδος.

Μπραντ Πιτ: Έπινα πάρα πολύ, κάπνιζα μαριχουάνα, ενώ πέρασα μεγάλο διάστημα της ζωής μου αποκομμένος συναισθηματικά από τους γύρω του. Τώρα έκοψα το ποτό, άρχισα την ψυχανάλυση.

Related posts