25 Απριλίου 2024

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 06/10/17

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 06/10/17

Τα σημαντικά νέα της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου 2017, τάχιστα, με μια ματιά:

Ε λ λ ά δ α 

• O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ζητάει από την κυβέρνηση να αποσύρει το νομοσχέδιο για το φύλο και να ασχοληθούν με σοβαρότερα ζητήματα, που μαστίζουν την κοινωνία.

• Γ. Δραγασάκης: Θα δοθεί και φέτος μέρισμα από το πλεόνασμα.

• Εξετάζονται μειώσεις στα τέλη κυκλοφορίας 2018, για οχήματα άνω των 2.000 κυβικών.

• Από το 2014, όπου η χώρα μας έχει προσφέρει την “golden visa”, η οποία χορηγεί πενταετή διαμονή και σε μερικές περιπτώσεις και υπηκοότητα σε ξένους που αγοράζουν ακίνητη περιουσία μεγαλύτερη των €250.000, έχουν επωφεληθεί 4.193 ξένοι. Πρώτοι έρχονται οι κινέζοι, δεύτεροι οι ρώσοι και τρίτοι οι τούρκοι.

Κάντε share το εν λόγω άρθρο, και μπείτε στην κλήρωση που θα υλοποιήσουμε για μια δωρεάν συμμετοχή, στο σεμινάριο:
ΤΕΧΝΙΚΕΣ Έξυπνου Πωλητή…Re-brand your Sales brand.
Για την συμμετοχή σας, στείλτε μας e-mail στο info (at) taxcoach . gr, που θα έχετε βάλει τον τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και το ονοματεπώνυμό σας, επισυνάπτοντας στο e-mail, και printscreen με το share του άρθρου, στην Σελίδα σας, κοινωνικής δικτύωσης. Ο νικητής θα ανακοινωθεί την ΠΑ 6/10/2017 από την Σελίδα μας στο Facebook, στις 20:00.

 

Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ό 

• Το Πεντάγωνο επιβεβαίωσε ότι τρεις αμερικανοί στρατιώτες, σκοτώθηκαν σε ενέδρα στον Νίγηρα.

• Το Ισραήλ ‘βλέπει’ ότι ο Άσαντ κερδίζει τον πόλεμο στην Συρία · ζητά, μεγαλύτερη αμερικάνικη εμπλοκή.

• Κοντά σε σχηματισμό κυβέρνησης η Ολλανδία, μετά από περίπου 7 μήνες διαβουλεύσεων.

• Ένα ζευγάρι, 38 και 37 ετών, από την Ιντιάνα (ΗΠΑ), βρέθηκαν ένοχοι απάτης κατά της Amazon: το ζευγάρι, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες accounts στην Amazon, αγόραζαν από την γνωστή εταιρία δημοφιλή gadgets, όπως smartwatches της Samsung, GoPro cameras και Xbox video game κονσόλες. Το ζευγάρι μετά επικοινωνούσε με το customer service της Amazon, παραπονούμενοι ότι τα προϊόντα έχιχαν φτάσει κατεστραμμένα ή ότι δεν δούλευαν και η Amazon τους έστελνε προϊόντα αντικατάστασης, δωρεάν. Υπολογίζεται ότι η Amazon, ζημιώθηκε με περισσότερα από $1,2 εκατ.. Τώρα το ζευγάρι αντιμετωπίζει πρόστιμα έως $500.000, όπως και φυλάκιση έως 20 έτη.

• Στη Σικελία στην πόλη Γκάντι, πωλούνται σπίτια για ένα ευρώ. Η πόλη, με μεσαιωνικό παρελθόν και μαγευτική θέα · έχει περιέλθει όμως σε μαρασμό διότι εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους της. Πρόκειται για σπίτια ακατοίκητα, σχεδόν ερειπωμένα, που χρειάζονται χρήμα και κόπο για να αναπαλαιωθούν. Η δημοτική αρχή λοιπόν συμφώνησε με τους ιδιοκτήτες των ερειπωμένων σπιτιών, ουσιαστικά να τα χαρίσουν. Η αγοραπωλησία έναντι συμβολικού τιμήματος γίνεται υπό προϋπόθεση ότι ο αγοραστής αναλαμβάνει την υποχρέωση να τα ανακαινίσει εντός 3 ετών και έπειτα, να δώσουν στο δήμο €5.000.

• Ινδονήσιοι έφαγαν έναν τεράστιο πύθωνα (μήκους 7,8 μέτρων), αφού ντόπιος πάλεψε μαζί του και ο ντόπιος, κατάφερε και τον σκότωσε με την βοήθεια και ορισμένων άλλων. Οι χωρικοί έγδαραν τον πύθωνα, τον τηγάνισαν και τον έφαγαν (Δείτε φωτογραφία). [σχόλιο TaxCoach: Καλή τους χώνεψη!]

>>> Δείτε τάχιστα τα σημαντικότερα νέα της Πέμπτης 5 Οκτ. ΕΔΩ.

Related posts