10 Αυγούστου 2024

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 09/05/17

Ενημέρωση σε 60 δευτερόλεπτα • 09/05/17

Τα σημαντικά νέα της Τρίτης 9 Μαΐου 2017, τάχιστα, με μια ματιά:

Ε λ λ ά δ α

• Στις 18 Μαΐου ψηφίζονται μέτρα και αντίμετρα, με το χαρακτήρα του επείγοντος.

• Το νέο Μνημόνιο φέρνει περικοπές σε 180.000 δημοσίους υπαλλήλους.

• Μητσοτάκης στην Corriere della Sera: Θαύμα ανικανότητας η συμφωνία Τσίπρα.

• ΤτΕ: Τον Αύγουστο ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων.

• Από 5 Αυγούστου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες που έχουν οφειλές προς το Δημόσιο και τις τράπεζες να κάνουν αίτηση για ένταξη τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

• Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου τοn Μάρτιο 2017 ανήλθε σε €2,142,4 δισ., παρουσιάζοντας αύξηση, 36,2% σε ετήσια βάση. Η αντίστοιχη μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε αύξηση ελλείμματος κατά €192,6, εκατ. ή +13,7%, ενώ η αντίστοιχη μεταβολή χωρίς τα πετρελαιοειδή και τα πλοία, παρουσίασε αύξηση κατά €89,0 εκατ., δηλαδή 6,6%.

• Έλληνας συνελήφθη στα Τίρανα, με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Ευεπιχειρείν: αεί βέλτιστον

Ε ξ ω τ ε ρ ι κ ό

• Κίνα: Οι εξαγωγές της αυξήθηκαν 8% τον Απρίλιο.

• Στο 25% του ΑΕΠ Τουρκίας το χρέος των τραπεζών της.

• Λευκός Οίκος: Ανησυχητική η σύλληψη 4ου Αμερικανού από τη Β. Κορέα.

• Δήμαρχος ιταλικού χωριού χαρίζει €2.000 σε όποιον μετακομίσει εκεί, έτσι ώστε να σώσει το χωριό από την παρακμή. Επιπλέον το ενοίκιο οικίας θα είναι μόλις €50 ένα μικρό διαμέρισμα ή €120 ένα πιο ευρύχωρο.

Related posts