9 Μαΐου 2024

Εξειδικεύσου στα  Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και Εφάρμοσε τα ορθά στην Πράξη!

Εξειδικεύσου στα  Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και Εφάρμοσε τα ορθά στην Πράξη!

…γιατί τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα ανήκουν πλέον στην καθημερινότητα των λογιστηρίων, οι αλλαγές είναι συνεχείς & καταιγιστικές, οι απαιτήσεις των επιχειρήσεων αυξάνονται καθημερινά και ο ρόλος του Λογιστή – Φοροτεχνικού έχει πλέον αλλάξει.

Εκ της Ευεπιχειρείν

  • Ενημερώσου έγκαιρα & έγκυρα, Καταρτίσου, Εξειδικεύσου, Αναβάθμισε το επαγγελματικό σου προφίλ,
  • Πρόσθεσε αξία στο ρόλο σου και Εδραίωσε τη θέση σου στην αγορά, γιατί πλέον… Λογιστής – Φοροτεχνικός = και Σύμβουλος !

Η πίστη στον εαυτό σου, στις δυνάμεις και ταλέντα σου, η συγκέντρωση στους στόχους σου, φέρνουν αποτελέσματα ακόμα και εάν ξεκινάς σε άσχημες συνθήκες ή απλά συναντάς στον δρόμο σου αντιξοότητες.

Νέο 24ωρο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης & Πρακτικής Εφαρμογής στα Ε.Λ.Π.

Από την Τρίτη 06/02/2017 θα είναι κοντά μας στο Divani Palace Acropolis Hotel, ο εισηγητής κ. Καλαμαράς Νικόλαος, σε ένα 24ωρο (4ημερο) Πρόγραμμα με θέμα:

«ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ και ΠΡΑΚΤΙΚΗ Εφαρμογή στα Ε.Λ.Π. και διαφορές με Δ.Λ.Π.»

 

Το 24ωρο Πρόγραμμα απευθύνεται σε: 

Πρόγραμμα Εξειδίκευσης και Πρακτικής Εφαρμογής 24 ωρών με Παραδείγματα και Εφαρμογές του εισηγητή κ. Καλαμαρά Νικόλαου στα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα και διαφορές με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα για

  • Λογιστές,
  • Φοροτεχνικούς,
  • Στελέχη & Προϊσταμένους Λογιστηρίων,
  • Φοιτητές και
  • Ελ. Επαγγελματίες

που επιθυμούν να ενημερωθούν, εξειδικευθούν, εξοικειωθούν με τις νέες έννοιες και υποχρεώσεις των οντοτήτων σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. ή και τα ισχύοντα Δ.Λ.Π. και την πρακτική εφαρμογή τους στην καθημερινότητα του λογιστηρίου των επιχειρήσεων

Πότε; Δευτέρα 06/02/2017  έως και Πέμπτη 09/02/2017 (16:00-22:00 /ανά ημέρα)

Δείτε αναλυτικά εδώ…

Σημειώνουμε ότι εφόσον θέλετε να καταρτιστείτε στα ΕΛΠ, που πλέον είναι μια αναγκαιότητα αφού εφαρμόζονται και αποτελούν προϋπόθεση για να παραμείνει κανείς στο λογιστικό επάγγελμα, το σεμινάριο της Ευεπιχειρείν, είναι το βέλτιστο που μπορείτε να επιλέξετε, δεδομένου ότι:

  • Είναι στο κατάλληλο χρονικό μέγεθος, 4 ημέρες και συνολικά 24 ώρες, ούτε πολύ μεγάλο (π.χ. 48 ώρες) που θα συνεπάγονταν και πολύ υψηλό για τις ημέρες μας κόστος και κουραστικό όσον αφορά στην παρακολούθηση και απαιτούμενο χρόνο, ούτε πολύ μικρό (π.χ. έως 12 ώρες) που για το φόρτο και όγκο που έχουν τα ΕΛΠ, θα ήταν παντελώς ανεπαρκές, αφού δεν θα μάθαινε κανένας τίποτα και κατ’επέκταση θα είχε δώσει χρήματα για μηδενικό αποτέλεσμα.
  • Είναι με Εισηγητή τον κ. Καλαμαρά, που εκτός από κορυφαίος σε γνώση, βοηθάει τους συμμετέχοντες με την μεταδοτικότητα και το χιούμορ κατά την παράδοση, να καταστήσει λίγο πιο «ελαφρύ» ένα τόσο «βαρύ» θέμα όπως είναι τα ΕΛΠ και που άλλοι εισηγητές, καλοί και αυτοί και με γνώση, υστερούν ωστόσο σημαντικά σε αυτόν τον τομέα.
  • Για την διασφάλιση της υψηλότερης εκπαιδευτικής αξίας, άρα και της υψηλότερης ποιότητας του σεμιναρίου, το τμήμα θα είναι ολιγομελές – γι’αυτό συνίσταται και η σύντομη ολοκλήρωση της συμμετοχής σας.

 

Είστε Λογιστής ή Στέλεχος Λογιστηρίου;

Επωφεληθείτε της Early bird offer με έγκαιρη δήλωση-κατάθεση έως 30/01/2017

 *ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ – ΦΟΙΤΗΤΕΣ = Ειδική τιμή συμμετοχής!

Πληροφορίες: 
211- 4110533 & 210 – 6147341
Email: info@euepixeirein.gr 
Site: www.euepixeirein.gr

 

Be Your Best Be Euepixeirein

* Be yourself but be Your Best self *

Πίστεψε στον εαυτό σου. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, μπορείς να κάνεις τα πάντα !

Related posts