29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Επανακυκλοφορία οχημάτων με δέλεαρ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Επανακυκλοφορία οχημάτων με δέλεαρ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Επανακυκλοφορία οχημάτων με δέλεαρ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας. Οι ιδιοκτήτες που έχουν καταθέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, θα μπορούν να πληρώσουν αναλογικά τα Τέλη, μετά την άρση της ακινησίας των οχημάτων τους, βάσει των πραγματικών μηνών κυκλοφορίας.Επανακυκλοφορία οχημάτων με δέλεαρ τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας

Αυτό ανάφερε ο υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης από την Βουλή. Ο υφυπουργός είπε ότι στη φορολογία του αυτοκινήτου, προβλέφθηκε το 2014 για πρώτη φορά και σύντομα επεκτείνεται και για τα επόμενα χρόνια, η δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας βάσει των πραγματικών μηνών κυκλοφορίας μετά την άρση της ακινησίας.

Έτσι, περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων που σήμερα τα έχουν θέσει σε ακινησία, θα μπορούν εάν το επιθυμούν, ευκολότερα και φθηνότερα να επανέλθουν σε κυκλοφορία · όφελος θα έχει και το κράτος, αφού θα εισπράξει αναλογικά τα τέλη κυκλοφορίας από μια μερίδα ιδιοκτητών που άνευ αυτής της ρύθμισης, θα διατηρούσαν τα οχήματά τους ακινητοποιημένα, άρα το έσοδο του κράτους από αυτούς θα ήταν μηδέν.

Αυτή η δυνατότητα, αναμένεται να ενεργοποιηθεί με το νέο έτος.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
Ευκαιρίες Επιδότησης προσεχώς
Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

Ἐπαγγελματία, ἐσύ εὐεπιχειρεῖς;

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts